10 CETĂȚENI DIN AFGANISTAN AU TRECUT FRAUDULOS DUNĂREA

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Gîrla Mare din județul Mehedinți au depistat în zona de competență zece cetățeni din Afganistan,  care au traversat fluviul Dunărea cu ajutorul unei ambarcaţiuni pentru a intra  ilegal  din Serbia în România.

girla mare 10 CETĂȚENI DIN AFGANISTAN AU TRECUT FRAUDULOS DUNĂREA

În data de 06.05.2021, în jurul orei 12.30, la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Gîrla Mare a avut loc o acțiune privind prevenirea și combaterea migrației ilegale în zona de competenţă. Astfel, cu sprijinul Secției 6 Poliție Cujmir, în localitatea Pristol, în dreptul km fluvial 845,9,  a fost descoperit un grup format din zece cetăţeni străini.

Imediat, persoanele în cauză au fost conduse la sediul sectorului pentru verificări, unde li s-a făcut triajul epidemiologic.  În cadrul primelor verificări, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt cetățeni din Afganistan, zece adulți, cu vârste cuprinse între 18 şi 50 de ani. De asemenea, în cadrul cercetărilor, cetăţenii străini au declarat că au trecut frontiera din Serbia, cu o ambarcaţiune cu motor, condusă de unul dintre cetăţenii afgani.

Next Post

MIGRANȚI SALVAȚI DE LA ÎNEC, ÎN TIMP CE TRAVERSAU FRAUDULOS DUNĂREA

lun mai 10 , 2021
13  cetățeni străini au încercat să treacă fraudulos Dunărea din Serbia în România. Întrucât traversau fluviul cu o ambarcațiune gonflabilă, […]
frontieraaaa MIGRANȚI SALVAȚI DE LA ÎNEC, ÎN TIMP CE TRAVERSAU FRAUDULOS DUNĂREA