10% DIN LOCUITORII MEHEDINȚIULUI AU CERTIFICAT DE HANDICAP

În Mehedinți, 10% din locuitori au certificat de handicap. Foarte mulți dintre aceștia au handicapul doar în acte,  beneficiind în mod ilegal de scutiri de impozite pe clădiri și mașini.

orb la volan 10% DIN LOCUITORII MEHEDINȚIULUI AU CERTIFICAT DE HANDICAP

10% din cei 200.000 de locuitori ai județului nostru dețin un certificat de handicap. Unele dintre persoanele “cu dizabilităţi” sunt angajate la stat, așa că primesc și salarii mai mari în baza certificatelor care dovedesc că au cel puțin un handicap.  La Spitalul Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin, 235 de angajaţi beneficiază de aceste certificate. Județul nostru este considerat codaș în topul financiar al României, însă orbii dețin și ei permis de conducere și mașini de lux.

În ceea ce privește impozitul la clădiri, în județul Mehedinți, 5363 de persoane plătesc mai puțin cu aproape un milion, iar la categoria mijloace de transport, municipiul nostru are foarte mulți locuitori scutiți de aceste taxe. Cu toate astea, în Drobeta Turnu Severin există peste 500 de autoturisme de lux, ale căror proprietari nu plătesc impozite, deoarece au certificate de dizabilitate.

Next Post

DISPĂRUT DE 16 ANI, DIN NOU ÎN SÂNUL FAMILIEI

joi mart. 25 , 2021
Minune într- o comună din județul Mehedinți! O familie din comuna Bâcleș, formată din 6 frați, nu a renunțat niciodată […]
dispaut DISPĂRUT DE 16 ANI, DIN NOU ÎN SÂNUL FAMILIEI