18 IMIGRANȚI DEPISTAȚI LA MALUL DUNĂRII. Pentru a ajunge în România, au plătit până la 1.500 euro pentru fiecare

 În localitatea Ostrovu Mare, chiar la malul  Dunării, polițiștii de frontieră au depistat 18 cetățeni străini. Pentru fiecare persoană s-a plătit între 1.200 si 1.500 de euro.  Aceștia au declarat polițiștilor faptul că au trecut frontiera din Serbia cu ajutorul unei bărci cu motor.

Cei 18 cetățeni străini depistați de către polițiștii de frontieră  sunt din Siria, Afganistan, Irak și Somalia. Aceștia au reușit să treacă fluviul cu ajutorul unei ambarcațiuni cu motor, condusă de alți doi cetățeni sirieni, care s-au și întors, ulterior, înapoi pe teritoriul Serbiei. În grupul de imigranți, erau și zece minori , cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani. 

 Pentru  ajunge pe teritoriul României , imigranții au plătit între 1.200 si 1.500 de euro pentru fiecare persoana în parte. Odată duși la sediul sectorului pentru verificări,  cetățenilor străini li s-a făcut triajul epidemiologic de către echipajul medical sosit la fața locului. În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru depistarea tuturor persoanelor implicate și pentru a stabili întreaga arie infracțională.

Next Post

MANSARDA UNEI LOCUINȚE DIN STREHAIA ÎN FLĂCĂRI

joi feb. 25 , 2021
Mansarda unei locuințe a fost cuprinsă de flăcări , în această după-amiază în localitatea Strehaia.  Pentru stingerea flăcărilor , a […]