30 DE MIGRANȚI AU TRECUT FRAUDULOS DUNĂREA PRINTRE CARE ȘI 3 MINORI. AU FOST DEPISTAȚI LA GÎRLA MAE

Au plătit între 1.200 și 1.500 de euro pentru a ajunge în România. Este vorba despre 30 de migranți care au trecut fraudulos fluviul Dunărea cu ajutorul unei ambarcațiuni, trei dintre cetățenii străini fiind minori. Aceștia au fost depistați în localitatea Gîrla Mare de către polițiștii de frontieră.

migranti 30 DE MIGRANȚI AU TRECUT FRAUDULOS DUNĂREA PRINTRE CARE ȘI 3 MINORI. AU FOST DEPISTAȚI LA GÎRLA MAE

Weekend-ul trecut, în jurul orelor 19.00, polițiștii de frontieră din Gîrla Mare au depistat un grup de 30 migranți din Siria, Afganistan şi Irak, au parcurs fraudulos fluviul Dunărea. În cadrul cercetărilor, cetăţenii de origine afro-asiatică au declarat faptul că au trecut frontiera din Serbia, cu o ambarcaţiune cu motor, condusă de doi cetăţeni sirieni, care s-au întors pe teritoriul Serbiei și cărora le-au plătit sume cuprinse între 1.200 şi 1.500 de euro pentru fiecare persoană. Printre aceștia, se aflau și doi minori cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani.

Persoanele au fost conduse la sediul sectorului pentru cercetări , unde li s-a făcut triajul epidemiologic  de către echipajul medical sosit la fața locului. Totodată, au mai declarat că au recurs la această metodă, cu intenţia de a ajunge în ţări din Vestul Europei la rudele acestora. Polițiștii de frontieră au extins verificările pentru depistarea tuturor persoanelor implicate.

Next Post

EXPLOZIE DE CANCER DE COLON DUPĂ CE PE SOLURILE DIN ROMÂNIA S-AU CULTIVAT LEGUME MODIFICATE GENETIC

lun apr. 12 , 2021
Deși, România  este țara care dispune de cel mai fertil sol din Europa, în 2005 pe terenurile agricole s-au introdus […]
ciolos EXPLOZIE DE CANCER DE COLON DUPĂ CE PE SOLURILE DIN ROMÂNIA S-AU CULTIVAT LEGUME MODIFICATE GENETIC