75 CAZURI NOI DE COVID-19 ÎN MEHEDINȚI

centru 75 CAZURI NOI DE COVID-19 ÎN MEHEDINȚI
Healthcare cure concept with a hand in blue medical gloves holding Coronavirus, Covid 19 virus, vaccine vial

Judetul Mehedinţi a depăşit incidenţa cazurilor de Covid-19 de 3,5 la mia de locuitori .Cea mai mare incidenţă din judeţ este în municipiul Drobeta-Turnu Severin, de 5,49 , iar apoi este urmat de localitățile Strehaia cu 4,80 și Orșova cu 3,94.Totodată, în ultimele 24 de ore, 69 de mehedinţeni au fost confirmaţi pozitiv cu SARS-COV-2 şi încă o persoană infectată cu Covid-19 a decedat .

La nivelul județul Mehedinți ,rata infectării creşte considerabil , iar 19 localităţi au rata de infectare peste 1,5. Municipiul Drobeta-Turnu Severin este cel mai afectat inregistrand o  valoare de 5, 49.  Un exemplu este localitatea Branistea , unde  săptămâna trecută s-a înregistrat o rată a incidenţei de 8,79 , fiind instituită carantina zonală; astazi, situatia arata diferit ,  fiind înregistrată o valore de 1,10 . Impunerea carantinei și-a dovedit eficiența în localitatea Braniștea; astfel , măsura va înceta cu câteva zile mai devreme.

Next Post

PMP MEHEDINŢI PRINTRE CETĂŢENI LA BALA

vin nov. 27 , 2020
Cum campania electorală pentru alegerile parlamentare este în plină desfăşurare , membrii Partidului Mişcarea Populară au continuat şirul acţiunilor la […]
PMP bala PMP MEHEDINŢI PRINTRE CETĂŢENI LA BALA