A mințit că are cancer și a strâns 52.000 de euro de la oamenii sufletiști-A folosit banii pentu vacanțe luxoase, shopping, restaurante, jocuri de noroc

O femeie de 44 de ani, a mintit ca are cancer si ca are mare nevoie de bani pentru a-si plati tratamentul. A initiat o strangere de fonduri, in urma careia s-au adunat 52.000 de euro, dar aceasta a folosit banii pentru a-si intretine un stil de viata extravagant.

Conf stiridecluj.ro Anul trecut, după ce s-a aflat de fapta ei, aceasta a fost condamnată la doi ani și nouă luni de închisoare pentru fraudă. Surprinzător este că a fost obligată să dea înapoi doar cinci lire sterline (aproape 6 euro), scrie Daily Mail.

 

Nicole, care este și mama unui copil, a pornit o strângere de fonduri pe GoFundMe, pentru a aduna bani, susținând că este bolnavă de cancer ovarian. Mai mult, a pus și o imagine cu ea pe patul de spital, pentru a fi credibilă, însă s-a aflat că era făcută după o operație la colecist care nu avea nicio legătură cu un posibil cancer.

 

Femeia de 44 de ani a adunat peste 50.000 de euro, dar nefiind niciodată diagnosticată cu această boală grea, a folosit banii pentu vacanțe luxoase, shopping, restaurante, jocuri de noroc, ba chiar a dat și 4000 de euro pentru a privi un meci de fotbal dint-o lojă VIP.

 

Cum se află în imposibilitatea de a le da banii înapoi celor aproape 700 de persoane pe care le-a păcălit Nicole trebuie să înapoieze în mod simbolic cinci lire sterline. Surprinzător a fost ceea ce au descoperit investigatorii: că escrocheriile nu s-au oprit aici, aceasta adunând în conturi 360.000 de lire sterline din activități ilicite.

 

În 2020, aceasta a ajuns în tribunal. Atunci, a spus că este nevinovată, susținând că a crezut cu adevărat că are cancer. Anul trecut și-a primit sentința, doi ani și nouă luni de închisoare, acuzată că a creat în mod deliberat un scenariu care nu avea un corespondent în realitate, totul pentru a-și întreține viciul jocurilor de noroc. Elkabbas a mințit că a trecut printr-o operație dificilă, șase runde de chimioterapie și un tratament cu un medicament minune. A fost prinsă după ce oncologul pe care-l consultase a descoperit strângerea de fonduri online.relateaza stiridecluj.ro.

pink breast cancer ribbon breast cancer symbol 2021 08 26 16 25 03 utc A mințit că are cancer și a strâns 52.000 de euro de la oamenii sufletiști-A folosit banii pentu vacanțe luxoase, shopping, restaurante, jocuri de noroc

pink breast cancer ribbon breast cancer symbol 2021 08 26 16 25 03 utc A mințit că are cancer și a strâns 52.000 de euro de la oamenii sufletiști-A folosit banii pentu vacanțe luxoase, shopping, restaurante, jocuri de noroc

Next Post

Femeie bătută pentru că a parcat strâmb-Un bărbat a bătut o șoferiță până a băgat-o în spital

lun ian. 16 , 2023
Un barbat din Ploiesti este acuzat ca a lovit o soferita pe strada pana a bagat-o in spital, deranjat de […]
long term car parking 2022 12 16 11 47 26 utc Femeie bătută pentru că a parcat strâmb-Un bărbat a bătut o șoferiță până a băgat-o în spital