A SPERIAT ETILOTESTUL. ŞOFER RUPT DE BEAT

Un accident rutier a fost produs seara trecută  în Drobeta Turnu Severin , de către  un bărbat care consumase cantităţi mari de băuturi alcoolice ! La efectuarea manevrei de mers înapoi , bărbatul a reuşit să avarieze încă două autoturisme parcate ! Poliţiştii mehedinţeni au rămas uimiţi , atunci când bărbatula dat peste cap aparatul etilotest !

Un accident rutier a fost produs , seara trecută , pe strada Walter Mărăcineanu  când un bărbat a avariat două autoturisme parcate , atunci când încerca să efectueze manevra de mers înapoi !  Mai mult decât atât , bărbatul în vârstă de 35 de ani din localitatea Şimian , a reuşit să uimească poliţiştii , atunci când a fost testat cu privire la consumul de băuturi alcoolice. Etilotestul a indicat o valoare de 1,32 mg\ l alcool pur în aerul expirat .

  Bărbatul s-a ales cu dosar penal  sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul  sub influenţa băuturilor alcoolice.

Next Post

MURĂ ŞI CÎRJAN-NOII VICEPRIMARI AI MUNICIPIULUI DROBETA TURNU SEVERIN

vin ian. 29 , 2021
În decursul zilei de azi , au fost aleşi viceprimarii municipiului nostru . Propunerea PSD pentru funcţia de viceprimar a […]