Accident grav cu trei persoane decedate-Au murit pe loc după ce s-au răsturnat cu mașina în șanț. -2023

Trei barbati cu varste cuprinse intre 27 si 35 de ani au murit dupa ce s-au rasturnat cu masina intr-un sant, accidentul avand loc in judetul Constanta. Conform IPJ Constanta, soferul, in varsta de 31 de ani, a pierdut controlul volanului intr-o curba. A fost deschis dosar penal in acest caz.

Trei oameni au murit, după ce maşina în care erau s-a răsturnat în șanț, în comuna Cuza Vodă din Constanţa. Tragedia a avut loc după ce o mașină s-a răsturnat în șanț, la ieșirea din comuna Cuza Vodă către Mihail Kogălniceanu.

În urma incidentului, trei persoane din autoturism au murit, anunţă ISU Constanța. În mașină se află trei victime decedate, lucrându-se pentru extragerea lor, mai precizează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă.

Persoanele decedate sunt 3 bărbați, cu vârste de 31, 32 și 40 de ani. Potrivit unor surse din zonă, toți trei sunt desfigurați, astfel încât echipajele de la descarcerare depun eforturi pentru recuperarea acestora ”pe bucăți”. Aceleași surse au precizat că în interiorul mașinii se pot vedea organe interne ale persoanelor decedate.

Potrivit unor surse neoficiale, este posibil ca accidentul să se fi produs în cursul nopții, dar să fi fost descoperit abia de dimineață, din cauza vizibilității reduse.

Aceleași surse au precizat că tânărul de 31 de ani era domiciliat în localitatea Satu Nou, iar cel de 32 de ani era din Mircea Vodă.

Cel de-al treilea ocupant al mașinii încă nu a fost identificat până în acest moment, însă organele de cercetare aflate la fața locului depun eforturi în acest sens.

De precizat că, potrivit informațiilor inițiale, cel mai tânăr ocupant al mașinii avea 27 de ani.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, de 31 de ani, a condus un autoturism pe DJ 222, dinspre localitatea Cuza Vodă, iar la un moment dat, într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă și a ieșit în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat, într-un canal de irigație dezafectat.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a conducătorului auto, precum și a 2 pasageri, de 32, respectiv 43. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală”, transmit reprezentanții IPJ Constanța într-un comunicat.

Relatează romaniatv.net

side view of man driving 2022 11 15 06 50 10 utc Accident grav cu trei persoane decedate-Au murit pe loc după ce s-au răsturnat cu mașina în șanț. -2023

Next Post

Fetiță de 13 ani decedată în timpul unui antrenament - Medicii nu au mai putut face nimic pentru aceasta. 2023

lun ian. 9 , 2023
O fetita in varsta de 13 ani legitimata la Clubul Sportiv Scolar Piatra-Neamt a decedat, dupa ce in timpul antrenamentului […]
child 2022 11 11 19 16 40 utc Fetiță de 13 ani decedată în timpul unui antrenament - Medicii nu au mai putut face nimic pentru aceasta. 2023