Accident grav în care au fost implicate un autocar și un autoturism-Trei persoane au fost declarate decedate.-2023

Trei persoane au decedat in accidentul rutier care s-a produs in comuna bistriteana Telciu, intre un autocar si un autoturism, a informat IGSU. Accidentul s-a soldat cu trei victime pentru care echipajele de interventie nu au mai putut face nimic.

„În urma evaluării medicale, au fost identificate patru victime (ocupanţi din autoturism), dintre care 3 persoane decedate şi o persoană care a primit îngrijiri medicale la faţa locului, dar care nu necesită transport la spital. Pasagerii din autocar nu au suferit vătămări şi îşi vor continua deplasarea cu un alt mijloc de transport către Sighetu Marmaţiei”, a precizat sursa citată.

„Echipajele de intervenţie au găsit la locul solicitării patru victime încarcerate, dintre care erau de cod negru – prezentau leziuni incompatibile cu viaţa – o femeie, 20 de ani, un bărbat 21 de ani şi un bărbat de 40 ani. Echipajele de descarcerare au procedat, în prima fază, la extragerea pasagerului care se afla pe locul din dreapta spate, conştient şi cooperant, cu multiple leziuni rezultate în urma impactului. Victima, un bărbat, în vârstă de aproximativ 20 de ani – a fost preluată de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, stabilizată şi evacuată la UPU SMURD Bistriţa pentru îngrijiri medicale”, a precizat ISU Bistriţa-Năsăud.

Autorităţile bistriţene au activat planul roşu de intervenţie în cazul accidentului rutier produs între un autocar şi un autoturism, pe DN 17C, pe raza comunei Telciu, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud.

La caz au fost alocate două echipaje de descarcerare, trei ambulanţe SMURD şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Persoanele aflate în autoturism au rămas încarcerate. În autocar se aflau în jur de 35-40 de persoane. Traficul a fost oprit câteva zeci de minute în zona localităţii Telciu, pentru descarcerarea persoanelor din autoturism şi efectuarea cercetărilor la faţa locului. Relatează digi24.robus salon 2022 10 31 21 37 51 utc 1 Accident grav în care au fost implicate un autocar și un autoturism-Trei persoane au fost declarate decedate.-2023

Next Post

Accident grav cu trei persoane decedate-Au murit pe loc după ce s-au răsturnat cu mașina în șanț. -2023

lun ian. 9 , 2023
Trei barbati cu varste cuprinse intre 27 si 35 de ani au murit dupa ce s-au rasturnat cu masina intr-un […]
cars moving on asphal road in summer 2022 05 20 18 23 10 utc Accident grav cu trei persoane decedate-Au murit pe loc după ce s-au răsturnat cu mașina în șanț. -2023