ACOPERIȘ ÎN FLĂCĂRI LA CRIVINA DIN CAUZA UNUI SCURTCIRCUIT

Acoperiș mistuit de flăcări în localitatea Crivina ! Incendiul ar fi izbucnit de la un scrutcircuit electric. Pentru lichidarea acestuia, pompierii au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă. Din fericire, nu au fost înregistrate victime, ci doar pagume materiale.

incendiu crivina 2 ACOPERIȘ ÎN FLĂCĂRI LA CRIVINA DIN CAUZA UNUI SCURTCIRCUIT

Acoperișul unei locuințe din localitatea Crivina a fost înghițit de flăcări noaptea trecută, după ce un conductor electric a făcut scurtcircuit. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta și  la mobilierul și materialele textile depozitate în tinda locuinței. A fost nevoie de două autospeciale cu apă și spumă pentru a împiedica extinderea flăcărilor la întreaga locuință.

incendiu crivina 1 ACOPERIȘ ÎN FLĂCĂRI LA CRIVINA DIN CAUZA UNUI SCURTCIRCUIT
incendiu crivina ACOPERIȘ ÎN FLĂCĂRI LA CRIVINA DIN CAUZA UNUI SCURTCIRCUIT

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuința. Pentru a preveni producerea unor evenimente nedorite care pot pune în pericol nu doar bunurile, ci chiar viața, pompierii recomandă cetăţenilor să nu utilizeze aparate electrice, prize, întrerupătoare, cabluri electrice, dispozitive de protecţie cu defecţiuni sau improvizaţii  și  să nu suprasolicite instalația electrică prin folosirea simultană a mai multor receptori.

Next Post

30 DE MIGRANȚI AU TRECUT FRAUDULOS DUNĂREA PRINTRE CARE ȘI 3 MINORI. AU FOST DEPISTAȚI LA GÎRLA MAE

lun apr. 12 , 2021
Au plătit între 1.200 și 1.500 de euro pentru a ajunge în România. Este vorba despre 30 de migranți care […]
migranti 30 DE MIGRANȚI AU TRECUT FRAUDULOS DUNĂREA PRINTRE CARE ȘI 3 MINORI. AU FOST DEPISTAȚI LA GÎRLA MAE