ACȚIUNE AMPLĂ DE ECOLOGIZARE ÎN MEHEDINȚI! ECHIPA PSD A CURĂȚAT COMUNE ÎNTREGI DIN JUDEȚUL NOSTRU

Acțiune amplă de ecologizare în Mehedinți! Echipa PSD  face din protecția mediului o prioritate de prim-rang, curățând astfel comune întregi din județul nostru. Liderii social-democrați din Mehedinți, alături de alți membrii, dar și de voluntari,  s-au alăturat campaniei de ecologizare desfașurată cu  ocazia Zilei Pământului.  Acțiunea de ecologizare a fost organizată de către  Partidul Social Democrat la nivel național.

PSD ACȚIUNE AMPLĂ DE ECOLOGIZARE ÎN MEHEDINȚI! ECHIPA PSD A CURĂȚAT COMUNE ÎNTREGI DIN JUDEȚUL NOSTRU

Mobilizare de amploare în județul Mehedintți, unde sute de membrii ai Partidului Social Democrat au desfășurat acțiuni de ecologizare în majoritatea localităților din județul nostru. Este o acțiune menită să marcheze determinarea și implicarea social-democraților  în protejarea mediului înconjurător, reducerea poluării și asigurarea unor condiții de viață cât mai sănătoase pentru cetateni. Puțini cunosc faptul că Ziua Pământului a fost fondată încă din anul 1970 de către senatorul american  Gailord Nelson, cu scopul de a atrage atenția asupra problemelor mediul înconjurător. Conștient de faptul că viitorul omenirii este în mâinile fiecăruia dintre noi, președintele PSD Mehedinți, Aladin Georgescu, a transmis un mesaj ferm cetățenilor făcând un apel la responsabilitate civică.

Acțiunea de ecologizare a avut loc și la nivelul municipiului Drobeta Turnu Severin. În cartierul Schela,de exemplu, Ziua Pământului, s-a resimțit, iar toate pet-urile și resturile menajere de pe  marginea drumului au fost adunate. Prezent la fața locului a fost și președintele executiv PSD Mehedinți,Marius Screciu, care a dorit să atragă atenția cetățenilor asupra efectelor poluării; astfel în mod direct alături de ceilalți membrii, acesta  a luat parte la strângerea gunoaielor. Marius Screciu dorește ca locuitorii de aici să aibă condiții de viață sănătoase , trăind într-un mediu curat .

PSD 1 ACȚIUNE AMPLĂ DE ECOLOGIZARE ÎN MEHEDINȚI! ECHIPA PSD A CURĂȚAT COMUNE ÎNTREGI DIN JUDEȚUL NOSTRU

Liviu Mazilu ,președintele Comisiei de Ape și Păduri din Senatul României, a fost, de asemenea, prezent în orașul Baia de Aramă și în comuna Eșelnița unde a participat împreună cu mai mulți simpatizanți social-democrați la strângerea deșeurilor și pet-urilor din locurile publice.

PSD 2 ACȚIUNE AMPLĂ DE ECOLOGIZARE ÎN MEHEDINȚI! ECHIPA PSD A CURĂȚAT COMUNE ÎNTREGI DIN JUDEȚUL NOSTRU

Mesaje îndemne la responsabilitate civică a transmis și deputatul PSD Mehedinți, Alin Chirilă, care a subliniat importanța implicării fiecăruia dintre noi în rezolvarea unora dintre cele  mai mari probleme pe care o are omenirea în acest moment: poluarea și distrugerea mediului înconjurător.

psd 3 ACȚIUNE AMPLĂ DE ECOLOGIZARE ÎN MEHEDINȚI! ECHIPA PSD A CURĂȚAT COMUNE ÎNTREGI DIN JUDEȚUL NOSTRU

Această acțiune de ecologizare este cea mai amplă activitate de acest gen organizată vreodată de un partid politic în județul Mehedinți. Este salutar  atunci când politicienii  renunță la sloganuri și lozinci și se implică în mod direct în acțiuni concrete, menite să aducă o schimbare în societatea românească!

Next Post

CRUZIME LA UN CENTRU DE PLASAMENT DIN MEHEDINȚI. COPIL BĂTUT DE O EDUCATOARE

vin apr. 23 , 2021
Cruzime la un centru de plasament din județul Mehedinți! Un copil a fost bătut chiar de către educatoarea sa. În […]
copil batut CRUZIME LA UN CENTRU DE PLASAMENT DIN MEHEDINȚI. COPIL BĂTUT DE O EDUCATOARE