ADI MITROI- DEPISTAT POZITIV DUPĂ O PETRECERE CU MARIAN BALACI LA ISVERNA

adi mitroi 1 ADI MITROI- DEPISTAT POZITIV DUPĂ O PETRECERE CU MARIAN BALACI LA ISVERNA

Cunoscutul interpret de muzică lăutărească, Adi Mitroi, a participat în acest weekend la petreceri private, alături de Marian Balaci . Toate bune şi frumoase până astăzi , când Adi Mitroi a fost confirmat pozitiv cu COVID-19.

Marian Balaci , candidatul Partidului Naţional Liberal la Isverna, s- a  lăudat , în acest week-end, pe pagina sa de facebook cu susţinerea cunoscutului interpret de muzică lautărească, Adi Mitroi . După un weekend plin de petrecere şi distracţie întinsă la maximum , a venit bomba care aruncă în aer campania electorală din Isverna . Adi Mitroi este infectat cu noul coronavirus ! Acesta a fost contactat de jurnaliştii Mehedintiul Meu , recunoscând prin telefon faptul că este pozitiv , afirmând că a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă .

Dandu-şi seama de faptul că poartă o discuţie cu reprezentanţii mas-media , acesta a închis telefonul și nu a mai răspuns pentru a-și continua punctul de vedere .

adi mitroi 2 ADI MITROI- DEPISTAT POZITIV DUPĂ O PETRECERE CU MARIAN BALACI LA ISVERNA

Probabil că principalul motiv pentru care interpretul a fost reticient faţă de noi, este acela că ancheta epidemiologică poate ajunge şi la Marian Balaci , candidatul Partidului National Liberal la primaria Isverna . Excentricul arbitru umblă zurliu pe strazile comunei , iar riscul de a transmite virusul cetaţenilor întregii comunităţi,este destul de mare; dat fiind faptul că acesta a fost în compania solistului Adi Mitroi în acest weekend .

Next Post

PMP ALĂTURI DE OAMENI LA BAIA DE ARAMĂ

mie sept. 23 , 2020
Emoţii mari pentru memebrii echipei PMP , în acest week-end, la Baia de Arama . Ion Cupă, candidatul PMP la […]
PMP BAIA DE ARAMA PMP ALĂTURI DE OAMENI LA BAIA DE ARAMĂ