ADMINISTRATORUL PUBLIC CODRUȚA ROGOVEANU ÎN SLUJBA CETĂȚENILOR

Administratorul public, Codruța Rogoveanu vine în sprijinul mehedințenilor, astfel încât nivelul de trai al acestora să crească considerabil. Pentru ca cetățenii să poata circula în condiții optime, modernizarea infrastructurii rutiere, reprezintă un obiectiv al acesteia, care alături de președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu,  va continua proiectele de modernizare a județului nostru. Aceștia au fost prezenți la începutul săptămânii la Rogova, acolo unde se toarnă cel de al doilea strat de asfalt pe DJ 562 A.

rogova 2 1 ADMINISTRATORUL PUBLIC CODRUȚA ROGOVEANU ÎN SLUJBA CETĂȚENILOR

Aladin Georgescu, președintele Consiliului Județean Mehedinți a depus eforturi substanțiale pentru ca o mare parte din problemele mehedințenilor să se rezolve și continuă să conducă județul pe drumul cel bun, iar împreună cu administratorul public, Codruța Rogoveanu, dovedesc că se poate face administrație performantă în folosul cetățenilor.

codruta rogoveanu ADMINISTRATORUL PUBLIC CODRUȚA ROGOVEANU ÎN SLUJBA CETĂȚENILOR
Codruța Rogoveanu- Administrator local

 „  Au început lucrările pe Lotul 1 Gruia-Rogova, pe o lungime de aproximativ 25 de kilometri. Acest lot face parte dintr-un proiect mai amplu, un proiect care cuprinde modernizarea/ reabilitarea a 112 kilometri de drumuri județene, derulat de Consiliul Județean Mehedinți, cu fonduri europene. . În prima fază se va așterne, de asemenea, stratul de uzură pe o distanță de 1,6 kilometri, pe ambele sensuri, până în apropiere de Vânjuleț, urmând ca lunile viitoare să se continue până în comuna Gruia.  ” a declarat administratorul public, Codruța Rogoveanu.

rogova 1 1 ADMINISTRATORUL PUBLIC CODRUȚA ROGOVEANU ÎN SLUJBA CETĂȚENILOR

Locuitorii comunei Rogova sunt mulțumiți de această investiție. Aceștia beneficiază deja de trotuare și rigole de acostament din beton, iar în curând drumul județean 562 A va fi complet modernizat, întrucât în acest moment se toarnă cel de-al doilea strat de asfalt proaspăt. Cum vremea s-a imbuntatit, lucrările de reabilitare și modernizare a drumurilor județene, se vor desfășura, în continuare, într-un ritm alert, iar Mehedințiul va fi , din nou, un șantier în lucru pe toate domeniile,dar mai ales acolo unde cetățenii solicită ajutor.

Next Post

10 MILIOANE EURO, FONDURI EUROPENE PENTRU SPITAL

mie mart. 31 , 2021
Cazurile de infectare cu virusul SARS-CoV-2 se înmulțesc de la o zi la alta, iar gestionarea situației cere măsuri rapide […]
spital finantare 2 10 MILIOANE EURO, FONDURI EUROPENE PENTRU SPITAL