AFTER-SCHOOL GRATUIT PENTRU CLASELE 0-4 LA ŞCOALA „DIMITRIE GRECESCU „

Şi în anul şcolar 2021-2022, elevii de la Şcoala  Gimnazială ,, Dimitrie Grecescu ” din Drobeta Turnu Severin , beneficiază  de programul ,,After-School”  pentru clasele 0-4, între orele 12:00 – 16:30.  Acest program s-a dovedit a fi un real succes încă din anul şcolar 2016-2017, atunci când a şi fost iniţiat.

Iniţiatorii acestui proiect, directorul Alin Rapcea şi directorul-adjunct , Nistor Felicia, împreună cu ceilalţi colegi ai unităţii de învăţământ , au decis încă din anul 2016 să colaboreze într-un  parteneriat de voluntariat pentru a ajuta atât părinţii copiilor care sunt la serviciu în intervalul orar 12:00-16:30, cât şi copiii care au nevoie de îndrumare pentru pregătirea temelor şcolare. 

Programul After-School  din cadrul Şcolii  Gimnaziale ,, Dimitrie Grecescu ” s-a dovedit a fi un real succes,   în urma feed-back-urilor pozitive  primite atât din partea părinţilor, cât din partea copiilor. În cadrul programului , elevii beneficiază gratuit de prânz servit la şcoala, cursuri de limba engleză, cursuri de matematică distractivă, cursul ,, Descoperim Abecedarul”, dar şi de alte cursuri şi activităţi educativ-recreative  cu personalul didactic calificat. De asemenea, elevii beneficiază gratuit şi de rechizite şcolare .

 S-a dovedit a fi un proiect extraordinar pentru elevii de la Şcoala,, Dimitrie Grecescu” , întrucât îşi continuă activitatea şi în anul şcolar 2020-2021,  iar  solicitările pentru înscriere pot fi depuse la secretariatul  unităţii de învăţământ, în perioada următoare.

Next Post

18 IMIGRANȚI DEPISTAȚI LA MALUL DUNĂRII. Pentru a ajunge în România, au plătit până la 1.500 euro pentru fiecare

lun feb. 22 , 2021
 În localitatea Ostrovu Mare, chiar la malul  Dunării, polițiștii de frontieră au depistat 18 cetățeni străini. Pentru fiecare persoană s-a […]