AL DOILEA STRAT DE ASFALT PE STRAZILE DIN VÂNJU MARE

Cel mai amplu proiect de modernizare a străzilor din Vânju Mare este executat în proporție de 80%! Această investiție este o lucrare de suflet a președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, care a monitorizat îndeaproape calitatea lucrării încă de la început și promite ca va fi la fel de atent până la finalizarea a proiectului.

asfalt vanju AL DOILEA STRAT DE ASFALT PE STRAZILE DIN VÂNJU MARE

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a fost astăzi prezent la Vânju Mare alături de primarul localității, Alexandru Mijaiche, unde a supravegheat îndeaproape modul în care constructorul realizează lucrarea de așternere a celui de-al doilea strat de asfalt pe strada Republicii.

Primarul orașului Vânju Mare, Alexandru Mijaiche, este mulțumit de stadiul lucrărilor și de faptul că în curând cetățenii din această zonă se vor bucura de condiții mai bune de viață. De asemenea, localnicii sunt încânțati de implicarea președintelui Consiliului Județean, Aladin Georgescu, și a primarului orașului Vânju Mare, Alexandru Mijaiche, in implementarea acestui proiect atât de important pentru modernizarea orașului lor.

asfalt vanju 1 AL DOILEA STRAT DE ASFALT PE STRAZILE DIN VÂNJU MARE

Lucrările de asfaltare vor continua în Vânju Mare, dar investițiile în acest oraș nu se limitează doar la acest proiect, lucrându-se intens și la Spitalul Orășenesc, dar și la construirea unei noi grădinițe pentru micuțele suflete din această zonă.

Next Post

MIROS DE ASFALT PROASPĂT DUPĂ 20 DE ANI

vin apr. 2 , 2021
 A început asfaltarea pe Lotul 4 al proiectului care cuprinde modernizarea/reabilitarea a 112 km drumuri județene în Mehedinți. Este vorba […]
balacita 2 MIROS DE ASFALT PROASPĂT DUPĂ 20 DE ANI