ALADIN GEORGESCU, ALES VICEPREȘEDINTE AL UNIUNII NAȚIONALE A CONSILIILOR JUDEȚENE DIN ROMÂNIA

Adunarea Generală a Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România (UNCJ)  şi-a votat Consiliul Director, în cadrul unei şedinţe desfăşurate în sistem electronic, în data de 22 decembrie.  Consiliul Director al UNCJR este format din 13 membri, un preşedinte, 2 prim-vicepreşedinţi, 9 vicepreşedinţi şi un secretar general.

 Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, a fost ales vicepreşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România, unde va reprezenta şi Regiunea Sud-Vest Oltenia.

“Reprezint cu onoare Regiunea Sud-Vest în cadrul UNCJR și le mulțumesc colegilor pentru votul acordat! Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România este un organism important pentru administrația județeană, iar eficiența lui se dovedește de fiecare dată când reprezentanții forului reușesc să expună problemele și să propună soluții la nivel guvernamental și legislativ. În contextul actual, UNCJR aduce o contribuție esențială în întărirea capacităţii administrative a autorităţilor administraţiei publice locale. Vă asigur de tot interesul și implicarea activă în cadrul forului pentru îmbunătăţirea cadrului legislativ în domeniul administraţiei publice prin formularea de propuneri de modificare sau completare a legislaţiei, precum și pentru ducerea la îndeplinire a obiectivelor UNCJR!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Next Post

PRIMARUL COMUNEI DÂRVARI, CLAUDIU IONUŢ GÎRGĂ,VĂ UREAZĂ „ SĂRBĂTORI FERICITE ”

joi dec. 24 , 2020
Conducerea primăriei Dârvari, prin primarul Claudiu Ionuţ Gîrgă,  vă transmite Sărbători Fericite în cadrul cărora să vă bucuraţi de linişte, […]