ALADIN GEORGESCU : “PREFECTUL DE MEHEDINŢI SE TREZEȘTE VORBIND DE FUNIE ÎN CASA SPÂNZURATULUI ”

cristinel vs aladin 1 ALADIN GEORGESCU : “PREFECTUL DE MEHEDINŢI SE TREZEȘTE VORBIND DE FUNIE ÎN CASA SPÂNZURATULUI ”

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu , a lăsat pe pagina sa de socializare un mesaj la adresa  prefectului judeţului Mehedinţi, Cristinel Pavel . Asta după ce reprezentantul Guvernului în teritoriu l-a numit  ” NIMENI ” pe Aladin Georgescu ; deşi cetăţenii, bunăstarea cărora primează în faţa războaielor politice, mulţumiţi de activitatea administrativă a acestuia de-a lungul timpului,  l-au ales preşedinte al Consiliului Judeţean pentru încă un mandat pe data de 27 septembrie.

Cetățenii au arătat prin vot cine este ” NIMENI ÎN DRUM ” la alegerile locale din toamnă, Cristinel Pavel pierzând rușinos războiul politic cu Aladin Georgescu, iar acum se pare că își varsă frustrările pe rețelele de socializare!

,,  Cum să te trezești vorbind despre președintele Consiliului Județean, ales prin votul mehedințenilor, cel care, nu întâmplător, te-a bătut la alegeri cu peste 10 000 de voturi, că este un “NIMENI”!?

Doar dacă te cheamă Cristinel Pavel și trăiești în propria fantezie, în care uiți că te căciuleai la mine și făceai anticamera, doar, doar, vei ajunge și tu director!

Și mai uiți un lucru, Cristi, că dacă nu erai ginerele respectabilei familii Ciovică, pe propriile puteri, nu ajungeai nicicum în vreo funcție publică!

Despre cine este, în structură, NIMA-N POTECĂ sau “PARVENIT” aș putea continua, dar știu că te regăsești prea bine în cele relatate mai sus și nu mai este nevoie!

Mandatul de președinte al Consiliului Județean mi l-au dat mehedințenii și nu știu de ce nu te obișnuiești cu acest gând nici la trei luni de la alegeri?!

Cât despre administrație, ți-au arătat și instanțele de judecată că nu știi ce înseamnă! Nu știu pe cine crezi că mai poți păcăli!  Ai încercat de atâtea ori, fără succes!  ” a scris preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu, pe pagina sa de Facebook .

Next Post

S-AU ALES VICEPREŞEDINŢII CONSILIULUI JUDEȚEAN MEHEDINȚI

mie ian. 20 , 2021
În cadrul şedinţei de azi, Partidul Social Democrat a arătat faptul că are o majoritate solidă în cadrul Consiliului Judeţean […]
sedinta cnsiliu 1 S-AU ALES VICEPREŞEDINŢII CONSILIULUI JUDEȚEAN MEHEDINȚI