ALĂTURI DE CETĂŢENI LA ŞIŞEŞTI ŞI BALA

PMP BALA 1 ALĂTURI DE CETĂŢENI LA ŞIŞEŞTI ŞI BALA

Memebrii echipei  PMP  au fost prezenţi în acest weekend  şi comunele Şişeşti şi Bala,  unde şi-au făcut cunoscute ideile şi soluţiile pentru nevoile cetăţenilor.  Echipa PMP , va fi un real sprijin pentru locuitorii acestor comune . Oameni noi , cu mult curaj , care vor depune eforturi substanţiale pentru binele cetăţenilor.

 Candidatul PMP la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Mehedinţi , Ion Cupă, a fost alături , în acest weekend , de candidatul la funcţia de primar în comuna Bala, pentru a asculta nevoile cetăţenilor si pentru a veni cu soluţii  pentru rezolvarea acestora.

PMP BALA 2 ALĂTURI DE CETĂŢENI LA ŞIŞEŞTI ŞI BALA

Echipa PMP are candidaţi puternici şi la Bala. Zonă cu un puternic potenşial turistic în judetul Mehedinţi , unde, Victor Mărgeanu , candidatul PMP la funcţia de primar în această localitate , vine cu idei şi soluţii ambiţioase pentru a aduce bunăstare în randul cetătenilor .

Şi la Şişeşti , Partidul Mişcarea Populară are oameni gospodari şi implicaţi pentru a rezolva nevoile cetaţenilor.  Dumitru Iosu , candidatul PMP la funcţia de primar, cu o vastă experienţă administrativă , al cărui obiectiv principal este să aducă bunăstarea cetăţenilor, primeşte susţinerea necondiţionată din partea candidatului PMP la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean , Ion Cupă, iar împreună vor reuşi să facă lucruri concrete pentru locuitorii acestei comunei.

Cetăţenii comunei Şişesti  susţin candidatul PMP, oferindu-i încrederea că votul din data de 27 septembrie se va îndrepta către acesta.

Mişcarea Populară vine în faţa cetăţenilor cu oameni noi, cu soluţii şi idei ambiţioase care , cu siguranţă, vor dinamiza administraţia judeţului nostru.

Produs de SC. ALL FOR CORRECT INFORMATIONS S.R.L

Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Organizația Județeană Mehedinți

CMF 21200020

Next Post

LIBERALII ŞI-AU UMPLUT BUZUNARELE PE TIMP DE PANDEMIE

mie oct. 7 , 2020
E revoltător să vedem cum Partidul Naţional Liberal a profitat de suferinţa  amenilor şi de starea de urgenţă,  pentru a […]
LudovicOrban LIBERALII ŞI-AU UMPLUT BUZUNARELE PE TIMP DE PANDEMIE