ALIN CHIRILĂ NU A UITAT NICIODATĂ PRIMA DRAGOSTE

ALIN CHIRILA SCHELA ALIN CHIRILĂ NU A UITAT NICIODATĂ PRIMA DRAGOSTE

Alin Chirilă , candidatul PSD la Camera Deputaților  , alături de europarlamentarul Victor Negrescu și de președintele Consiliului Județean Mehedinți ,  Aladin Georgescu , au discutat cu cetățenii din Dudașu Schelei despre realizările PSD ,dar și  despre ce își doresc social-democrații să facă în continuare pentru ei.

Cum prima dragoste nu se uită Niciodată , nici Alin Chirilă , tânărul mehedințean , candidat pentru funcția de deputat în Parlamentul României , nu i-a uitat pe cetățenii din Dudașu Schelei.  Susținerea pe care aceștia i-au acordat-o de-a lungul timpului, nu a fost uitată de către  acesta , iar Alin Chirilă a reușit să le întoarcă sprijinul. Indiferent de funcțiile pe care le-a ocupat, a fost mereu alături de ei ,încercând  să rezolve problemele pe care aceștia le-au avut.

alin chirilaaa ALIN CHIRILĂ NU A UITAT NICIODATĂ PRIMA DRAGOSTE

Cetățenii  de aici, sunt mulțumiți de interesul  pe care acesta l-a manifestat față de ei în anii precedenți, fiind siguri de faptul că o sa îi reprezinte cu succes și în Parlamentul României.

Partidul Social Democrat a reușit să schimbe fața municipiului Drobeta Turnu Severin , dar și a județului Mehedinți .  Echipa formată din președintele Consiliului Județean Mehedinți , Aladin Georgescu , primarul Marius Screciu , dar și secretarul de stat în Guvernul PSD , actual candidat pentru Camera Deputaților ,Alin Chirilă , au reușit să atragă investiții importante, pentru a îmbunătăți nivelul de trai al tuturor mehedințenilor. Acest lucru se va  reflecta, cu siguranță,  în votul din 6 decembrie !

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200020

Next Post

SCANDAL MONSTRU LA TÂRGUL VETERANI. COMERCIANȚII SUNT DISPERAȚI

lun nov. 16 , 2020
Partidul Național Liberal continuă șirul deciziilor stupide. În timp ce în hipermarketuri se îngrămădesc sute de oameni, liberalii au decis […]
scandal veterani SCANDAL MONSTRU LA TÂRGUL VETERANI. COMERCIANȚII SUNT DISPERAȚI