AMENZI USTURĂTOARE PENTRU NERESPECTAREA NOILOR RESTRICȚII

ammenzi 111 AMENZI USTURĂTOARE PENTRU NERESPECTAREA NOILOR RESTRICȚII

Noaptea trecută , polițiștii mehedințeni , au acționat pentru verificarea modului în care sunt respectate noile restricții impuse de Guvern . 126  de persoane au fost legitimate , iar ,în trafic, au fost oprite 120 de autovehicule.

În timp ce unii  cetățenii au înțeles obligațiile pe care le au de acum înainte , alții  nu avut asupra lor declarația pe propria răspundere pentru a justifica motivul ieșirii din propria locuință ; astfel încât,  s-au dat amenzi în valoare de 28.000 de lei .

În conformitate cu noile dispoziții legale , în toate localitățile se interzice  circulația persoanelor în afara locuinței în intervalul orar : 23,00-05,00 . Pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional , persoanele  sunt obligate să prezinte autorităților abilitate , legitimația de serviciu sau adeverința eliberată de angajator ori declarația pe propria răspundere . În ceea ce privește motivul deplasării în interes personal , persoanele sunt obligate să prezinte  o declarație pe propria răspundere completată în prealabil.

Next Post

PRINS ÎN TIMP CE FURA LEMNE

mar nov. 10 , 2020
Un bărbat în vârstă de 47 de ani , a fost surprins de către oamenii legii în timp ce sustrăgea […]
lemn 1 PRINS ÎN TIMP CE FURA LEMNE