Anunţ public privind decizia etapei de încadrare Societatea SECOM S.A.

Anunţ public privind decizia etapei de încadrare Societatea SECOM S.A.

Societatea SECOM S.A., titular al proiectului „Extindere Statie de Epurare ape uzate in Drobeta Turnu Severin”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agentia pentru Protectia Mediului Mehedinti, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul „Extindere Statie de Epurare ape uzate in Drobeta Turnu Severin”, propus a fi amplasat în Drobeta Turnu Severin, bdl. Nicolae Iorga nr. 2B.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agentiei pentru Protectia Mediului Mehedinti , str. Baile Romane nr.3 Dr Tr Severin, în zilele de luni-vineri, între orele 8-14, precum şi la următoarea adresă de internet www.apmmh.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Picture1 Anunţ public privind decizia etapei de încadrare Societatea SECOM S.A.

 

Next Post

ANUNȚ privind demararea procedurii competitive pentru atribuirea „Contractului de furnizare structură metalică fixă pentru fixare panouri solare și invertoare”

vin apr. 21 , 2023
Nr. 41 din 19.04.2023   ANUNȚ privind demararea procedurii competitive pentru atribuirea „Contractului de furnizare structură metalică fixă pentru fixare […]
ANUNT 794x420 1 ANUNȚ privind demararea procedurii competitive pentru atribuirea „Contractului de furnizare structură metalică fixă pentru fixare panouri solare și invertoare”