Anunț public privind emiterea actului de reglementare revizuit,

titularul Societatea SECOM S.A.

secom drobeta Anunț public privind emiterea actului de reglementare revizuit,

SocietateaSECOM S.A., titular al proiectului „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din județul Mehedinți”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare revizuite sau a deciziei de emitere a acordului de mediu revizuit pentru proiectul, „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apa si apa uzata din județul Mehedinți”, amplasat în: UAT Drobeta Turnu Severin, UAT Baia de Arama (Baia de Arama, Brebina, Titerlești, Bratilovu, Negoiești), Orașul Vânju Mare, UAT Hinova (Hinova, Bistrița), Vânjuleț, UAT Simian (Simian, Dudașu, Dedovița Noua, Cerneți, Erghevița, Valea Copcii, Dedovița Veche si Poroina), UAT Izvoru Barzii (Izvoru Barzii, Schinteiești, Răscolești, Halânga) UAT Jiana (Jiana, Jiana Mare, Cioroboreni, Jiana Veche, Dănceu), Burila Mare, UAT Strehaia (Strehaia, Comanda)

Decizia autorității de mediu, precum și informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorității competente pentru protecția mediului

Agenția pentru Protecția Mediului Mehedinti din Drobeta Turnu Severin str. Băile Romane nr. 3, în zilele de luni – joi, intre orele 8,00 si 16,00 si vinerea intre orele 8,00 si 14,00, precum și la următoarea adresă de internethttp://www.anpm.ro/web/apm-mehedinti/decizii-etapa-de-incadrare.

Observațiile/contestațiile publicului se primesc la sediul autorității competente pentru protecția mediului Agenția pentru Protecția Mediului Mehedinti din Drobeta Turnu Severin str. Băile Romane nr. 3, în termen de 10 zilede la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Next Post

MIROS DE ASFALT PROASPĂT ÎN VLĂDAIA

vin iun. 18 , 2021
Continuă lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere în Mehedinți Modernizarea drumurilor din județul Mehedinți continuă ! Astăzi, prin implicarea și […]
vladaia MIROS DE ASFALT PROASPĂT ÎN VLĂDAIA