APEL UMANITAR- OANA OLTEANU ARE NEVOIE URGENTĂ DE AJUTOR

donare de sange APEL UMANITAR- OANA OLTEANU ARE NEVOIE URGENTĂ DE AJUTOR

Olteanu Oana Mihaela este o tânără de 36 de ani, care se pregatea să fie mamă . Aceasta s-a infectat cu Sars-Cov-2 în a 26-a săptămână de sarcină. A fost transferată de la Drobeta Turnu Severin la Timişoara, pentru că avea nevoie de plămân artificial. Când a fost preluată de medicii de aici avea o saturaţie de oxigen în sânge de 80%. Din păcate, starea ei s-a înrăutăţit, iar medicii au decis să îi facă cezariană.Acestia au operat-o de urgență pentru a-i salva bebelușul, născut prematur.

oana olteanu 1 APEL UMANITAR- OANA OLTEANU ARE NEVOIE URGENTĂ DE AJUTOR

‘’’Nu pleca iubirea mea, nu încă, rămâi și luptă la fel ca micuța ta și chiar dacă nimeni nu mai crede că poți reveni arată-ne că există minuni’’’ a scris sotul tinerei pe o retea de socializare .

Olteanu Oana Mihaela se află acum în stare critică la clinica Casa Austria din Timişoara la secţia de Terapie Intensivă şi are nevoie urgentă de sânge, indiferent de grupa sanguină.

Cei care doresc să o ajute pe tânără, pot dona sânge la Centrul de Transfuzii, din incinta Spitalului Județean Mehedinți ! Doritorii trebuie să menționeze că donează pentru Olteanu Oana Mihaela aflată la clinica Casa Austria din Timişoara la secţia de Terapie Intensiva. Împreună putem salva o viață !

Next Post

COMBATEREA ABANDONULUI ŞCOLAR – OBIECTIVUL PMP MEHEDINŢI

mie nov. 25 , 2020
Locuitorii comunelor Devesel şi Burila Mare au primit astăzi  cu entuziasm echipa PMP Mehedinţi . Candidaţi serioşi si puternici , […]
pmp vanju 2 COMBATEREA ABANDONULUI ŞCOLAR – OBIECTIVUL PMP MEHEDINŢI