ASFALT PROASPĂT ÎN PUNGHINA

punghinaaaaa ASFALT PROASPĂT ÎN PUNGHINA

Lucrarile de reabilitare și modernizare a drumul  județean 563, se desfășoară într-un ritm Alert! Se toarnă deja cel de-al doilea strat de asfalt! Este vorba  despre tronsonul de drum cuprins între localitățile Oprișor și Punghina.  Una din principalele priorități ale președintelui  Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, este modernizarea infrastructurii rutiere în judeţul nostru.

punghinaaaaaa ASFALT PROASPĂT ÎN PUNGHINA

Este o lucrare mult așteptată de locuitorii comunei Oprișor, dar și de locuitorii din Punghina. Cetățenii sunt multumiți de această investiție realizată cu sprijinul Consiliului Județean Mehedinți , întrucât acest tronson nu mai fusese asfaltat de mai bine de 30 de ani .

Investiția face parte din Lotul al II-lea al proiectului care cuprinde reabilitarea/modernizarea a 112 km drumuri județene, cel mai amplu proiect de infrastructură din județul Mehedinți din ultimii 30 de ani, implementat de Consiliul Județean Mehedinți , cu sprijinul Guvernului PSD!

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200020

Next Post

OMUL SFINȚEȘTE LOCUL LA GÂRLA MARE

vin nov. 20 , 2020
Primarul comunei Gârla Mare, Baicu Dumitru,  a dat dovadă de un mare interes în ceea ce privește bunăstarea cetățenilor și […]
garla mareee 1 OMUL SFINȚEȘTE LOCUL LA GÂRLA MARE