MIROS DE ASFALT PROASPĂT DUPĂ 20 DE ANI

balacitaa 1 MIROS DE ASFALT PROASPĂT DUPĂ 20 DE ANI

 A început asfaltarea pe Lotul 4 al proiectului care cuprinde modernizarea/reabilitarea a 112 km drumuri județene în Mehedinți. Este vorba despre DJ 561A, un tronson de drum în lungime de 32 kilometri, care traversează localitățile Gvardinița – Bâcleș – Vlădica – Tâmna. În acest moment se toarnă primul strat de asfalt,pe ambele sensuri, în satul Gvardinița. Aici, acest drum nu mai fusese asfaltat de mai bine de 20 de ani, având, totuși, o însemnătate în ceea ce privește siguranța traficului rutier, fiind un drum județean.  Așa cum ne-a obișnuit, prezent  la fața locului, pentru a verifica stadiul lucrărilor, a fost și președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, pentru care modernizarea și reabilitarea infrastructurii rutiere de la nivelul județului , s-a dovedit a fi una din prioritățile acestuia .

balacita 3 MIROS DE ASFALT PROASPĂT DUPĂ 20 DE ANI

Pentru ca cetățenii să poată circula în condiții optime, modernizarea infrastructurii rutiere, reprezintă un obiectiv și al administratorului public al județului, Codruța Rogoveanu, care a fost, de asemenea, prezentă la Gvardinița pentru a urmări modul în care se desfășoară lucrările. Localnicii sunt încântați de această investiție realizată cu sprijinul Consiliului  Județean Mehedinți. Aceștia nu vor beneficia doar de asfalt proaspăt. De-a lungul drumului se vor face și rigole betonate, iar scurgerea apelor nu va mai fi o problemă pentru gospodăriile localnicilor.

Constantin Vlăduți, primarul comunei Bălăcița a dovedit și în mandatul trecut faptul că se poate face administrație în folosul cetățenilor. Infrastructura rutieră la nivelul comunei a cunoscut ample lucrări de reabilitare în ultimii ani, iar asfaltarea drumului județean 561 A care traversează satul Gvardinița, era o veche dorință a edilului, ce a devenit o realitate .

balacita 2 MIROS DE ASFALT PROASPĂT DUPĂ 20 DE ANI

Este cert faptul că județul Mehedinți continuă pe drumul cel bun! Lucrări ample se vor desfășura, în continuare, cu sprijinul președintelui Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, astfel încât mehedințenii să poată circula în cele mai bune condiții, iar praful și noroiul până la glezne să fie de domeniul trecutului.

Next Post

''BOMBARDIERII '' DIN DROBETA TURNU SEVERIN LOVESC MINORI ÎN PARC. SCENE DE NEIMAGINAT

vin apr. 2 , 2021
Scene uluitoare într-un cartier din Drobeta-Turnu Severin. După o serie de injurii și agresiuni verbale, un bărbat a trecut la […]
minori ''BOMBARDIERII '' DIN DROBETA TURNU SEVERIN LOVESC MINORI ÎN PARC. SCENE DE NEIMAGINAT