ASFALTARE DUPĂ 50 DE ANI PE BULEVARDUL VÂRCIOROVA

Primarul Marius Screciu s-a ținut de cuvânt ! Promisiunile din 2016 din campania electorală pentru alegerile locale s-au transformat, în majoritatea cazurilor, în realitate!  Drept dovadă, este cartierul Schela unde, în ultimii 4 ani, s-au realizat investiții importante în toate domeniile; lucruri ce au condus la îmbunătățirea nivelului de trai al cetățenilor ! 

Au început lucrările de reabilitare și pe Bulevardul Vârciorova , din cartierul Schela Cladovei ,unde insfrastructura urbană era grav afectată . Până acum 4 ani , acest loc a fost uitat de foștii edili; noroaiele și gropile făcând parte din viața cotidiană a locuitorilor .

Vor fi construite rețeaua de apă pluvială , dar și accese către proprietăți , trotuare , sistemul de iluminat și spații verzi .

În această zonă, nu s-a investit nimic în ultimii 50 de ani ,iar acum cetatenii se vor putea bucura de un cartier reabilitat si modernizat .

Comandat de Partidul Social Democrat- Organizația Județeană Mehedinți CMF 21200019

Next Post

CANDIDAŢII PMP - APRECIAŢI LA STÂGĂCEAUA ŞI LA GROZEŞTI

mie sept. 9 , 2020
Echipa PMP are candidati puternici și în comunele Stângăceaua și Grozești . Oameni mulți s-au adunat la întalnirea cu Ion […]