AU AJUNS LA SPITAL DUPĂ CE MAȘINA ÎN CARE SE AFLAU S-A RĂSTURNAT

Două persoane au ajuns la spital în acest weekend, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat.Accindentul s-a întâmplat pe DN6, în localitatea Ghelmegioaia. Șoferul autoturismului a pierdut controlul volanului, a intrat în cap de pod, după care s-a răsturnat în șanț.

accidenttt AU AJUNS LA SPITAL DUPĂ CE MAȘINA ÎN CARE SE AFLAU S-A RĂSTURNAT

În cursul zilei de duminică, trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta-Turnu Severin  au fost solicitați să intervină în urma producerii unui accident rutier, ce a avut loc pe raza localității Ghelmegioaia. La locul evenimentului, în care a fost implicat un autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat, salvatorii s-au deplasat cu o autospecială de intervenție și un echipaj de ambulanță SMURD.

acciedentttt1111 AU AJUNS LA SPITAL DUPĂ CE MAȘINA ÎN CARE SE AFLAU S-A RĂSTURNAT

Șoferul autoturismului este un tânăr de 30 de ani din județul Dolj. Acesta pierdut controlul volanului și a intrat în cap de pod, după care s-a răsturnat în șanț. În mașină se afla și un pasager. Ambii au suferit traumatisme, ulterior, fiind transportați la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal  sub aspectul săvârșiri infracțiunii de vătămare corporală din culpă .

Next Post

LICOAREA LUI BAHUS CARE A FĂCUT CUNOSCUT JUDEȚUL MEHEDINȚI ÎN ÎNTREAGA LUME- VINURILE NOBILE DE CORCOVA

mar apr. 20 , 2021
 Nu trebuie să te duci până în Italia sau Franța dacă vrei să deguști vinuri adevărate. Avem și noi, chiar […]
corcova poza 2 1 LICOAREA LUI BAHUS CARE A FĂCUT CUNOSCUT JUDEȚUL MEHEDINȚI ÎN ÎNTREAGA LUME- VINURILE NOBILE DE CORCOVA