AU FOST STABILITE VACANŢELE ŞCOLARE DE VARĂ

Structura anului școlar 2020-2021 a fost modificată, iar semestrul al II-lea se termină la alte date decât cele stabilite inițial. Primii elevi care intră în vacanță vor fi cei din clasele a XII-a, respective a XIII-a, pentru care se încheie cursurile pe 4 iunie.

scoala AU FOST STABILITE VACANŢELE ŞCOLARE DE VARĂ

La finalul lunii martie, Ministerul Educației a modificat structura anului școlar 2020-2021. A fost introdusă vacanța din aprilie și a fost redus numărul de săptămâni de cursuri. După cei din clasele a XII-a și a XIII-a, următorii care vor lua vacanță vor fi cei de clasa a VIII-a, urmați de copiii de grădiniță și de elevii din celelalte clase de școală generală și liceu.

Durata studiilor pentru anii terminali din învățământul postliceal pentru toate calificările profesionale este, cu o excepție, de 36 săptămâni, care se încheie în acest an pe 16 iulie. Excepția este învățământul postliceal cu durata de trei ani, calificarea asistent medical generalist, unde cursurile au prevăzută în planurile cadru o durată de 42 de săptămâni, care se încheie pe 27 august.

Next Post

PESTE 70 DE ADOLESCENŢI CU VÂRSTE ÎNTRE 16 ȘI 18 ANI S-AU VACCINAT

joi mai 27 , 2021
Se pare ca tot mai mulți tineri, cu vârsta cuprinsă între 16 si 18 ani au început să se vaccineze. […]
restaurante 1 PESTE 70 DE ADOLESCENŢI CU VÂRSTE ÎNTRE 16 ȘI 18 ANI S-AU VACCINAT