AU VENIT ÎN MEHEDINȚI SĂ VÂNDĂ FIER VECHI LA UN PREȚ MAI BUN, DAR UNA DINTRE DUBE S-A RĂSTURNAT

Mai multi sălăjeni au rămas fără mijloace de transport, după ce mașinile le-au fost confiscate de către comisarii Gărzii de Mediu din Mehedinți. Aceștia veniseră în județul nostru pentru a vinde fier vechi, pentru că prețul ar fi mult mai bun. Ghinionul a fost de partea lor, întrucât una din dube s-a răstunat, iar toate deșeurile s-au împrăștiat în mijlocul străzii.

garda de mediu 1 AU VENIT ÎN MEHEDINȚI SĂ VÂNDĂ FIER VECHI LA UN PREȚ MAI BUN, DAR UNA DINTRE DUBE S-A RĂSTURNAT

Mijloacele de transport le-au fost confiscate , dar s-au ales și cu amenzi usturătoare după ce au venit din judetul natal, pentru a vinde fier vechi în Mehedinți. Sub pretextul ca în județul nostru , prețul este mult mai bun, sălăjenii au venit cu 3 dube pline cu deșeuri obținute din dezmembrări.

garda de mediu AU VENIT ÎN MEHEDINȚI SĂ VÂNDĂ FIER VECHI LA UN PREȚ MAI BUN, DAR UNA DINTRE DUBE S-A RĂSTURNAT

Norocul nu a fost de partea lor de această dată, una din dube s-a răsturnat într-o curbă, iar tot fierul s-a împrăștiat pe stradă.  Imediat la fața locului, au ajuns și comisarii Gărzii de Mediu din Mehedinți, care în urma controalelor efectuate, le-au confiscat sălățenilor atât marfa, și mașinile cu care o transportau. Făptașii au trebuit să își găsească alt mijloc de transport pentru a ajunge înapoi în Sălaj, dar înainte de asta au fost sancționați cu amenzi între 15.000 și 30.000 de lei.

Next Post

COVID-19 FACE DIN NOU VICTIME ÎN JUDEȚUL MEHEDINȚI. 3DECESE ÎN ULTIMELE 24 DE ORE

vin apr. 9 , 2021
Situația este din ce în ce mai gravă în Mehedinți! Cazurile de Covid-19 cresc alarmant de la o zi la […]
dsppp COVID-19 FACE DIN NOU VICTIME ÎN JUDEȚUL MEHEDINȚI. 3DECESE ÎN ULTIMELE 24 DE ORE