AUTORITĂŢILE SE PREGĂTESC PENTRU SEZONUL RECE

prefecturaaa AUTORITĂŢILE SE PREGĂTESC PENTRU SEZONUL RECE

Conform planului de acțiune pentru sezonul rece, iarna nu ne va lua prin surprindere anul acesta. La nivelul județului, sunt pregătite suficiente materiale antiderapante și utilaje pentru dezăpezire, ne asigură reprezentanții instituțiilor responsabile.

preffecturaaa2 AUTORITĂŢILE SE PREGĂTESC PENTRU SEZONUL RECE

S-a dat startul pregătirilor pentru dezăpezirea drumurilor județene și națonale în sezonul rece, pentru 2020-2021! În cadrul conferinței de presă, susținută în decursul zilei de azi, alături de Cristinel Pavel – prefectul județului Mehedinți , au fost reprezentanți  ai Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, ai Serviciului Rutier  din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție, dar și administratorii drumurilor județene și naționale de pe raza județului.

Consiliul Județean Mehedinți este pregătit să facă față anotimpului de iarnă . Stocurile de material antiderapant sunt suficiente, precum și utilajele necesare pentru a interveni, dacă situația o impune.

Tone întregi de nisip şi sare , dar şi utilaje antiderapante sunt pregătite pentru perioada anotimpului de iarnă. Mehedinţenii vor beneficia de siguranţa traficului rutier atât pe drumurile judeţene şi naţionale, cât şi pe cele orăşeneşti şi comunale.

Next Post

SE DEPUN CERERILE PENTRU AJUTORUL DE ÎNCĂLZIRE

joi nov. 5 , 2020
La nivelul municipiului Drobeta Turnu Severin  prin Direcția de Asistență Socială , se primesc cereri de acordare a ajutoarelor pentru […]
ajutor incalyire 1 SE DEPUN CERERILE PENTRU AJUTORUL DE ÎNCĂLZIRE