AUTOTURISM STAŢIONAT, CĂLCAT DE TIR !

accident tir AUTOTURISM STAŢIONAT, CĂLCAT DE TIR !

În această dimineaţa un tir s-a urcat, pur şi simplu , pe o maşină care se afla staţionată pe marginea drumului. În interiorul maşinii se aflau trei  persoane care au fost transportate de urgenţă la spital .  În urma impactului , tirul s-a răsturant într-un şanţ. Accidentul s-a produs pe centura ocolitoare a municipiului Dr. Tr. Severin !

Un bărbat în vârstă de 57 de ani , cetăţean ungur ,în timp ce conducea un autotren pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin a intrat în coliziune cu un autoturism ce se afla staţionat pe marginea părţii carosabile. În urma impactului, a rezultat rănirea a trei persoane , toate din autoturism, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În acest caz , oamenii legii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Next Post

COVID-19 LOVEȘTE DIN NOU CENTRUL PENTRU TINERII CU DIZABILITĂȚI ȘIMIAN

mie oct. 21 , 2020
Situație îngrijorătoare la Centrul de Ingrijire ,Asistenţă şi Sprijin pentru Tinerii cu Dizabilitati din localitatea Simian . Directia de Sănătate […]
centru COVID-19 LOVEȘTE DIN NOU CENTRUL PENTRU TINERII CU DIZABILITĂȚI ȘIMIAN