BĂTĂI CA ÎN FILME, CU SĂBII ȘI MACETE PENTRU O FEMEIE, ÎN MEHEDINȚI

Incident halucinant petrecut seara trecută în comuna Cujmir, unde, din cauza unei femei, a început un scandal cu arme albe, care s-a lasat cu intervenția salvărilor. Un tânăr de 24 de ani a fost tăiat cu o sabie  chiar de către prietenul fostului cumnat. Cei doi au mai avut o altercație  și în trecut.

sabieee BĂTĂI CA ÎN FILME, CU SĂBII ȘI MACETE PENTRU O FEMEIE, ÎN MEHEDINȚI

Scene de groază au avut loc seara trecută în comuna Cujmir. Cei doi s-au întâlnit întâmplător și s-au luat la ceartă, iar vorbele au fost înlocuite în scurt timp de pumni și picioare, apoi  chiar de arme albe. Între cei doi tineri existau tensiuni de mai mult timp. Victima a fost agresată de fostul cumnat, dar și de prietenul acestuia cu o macetă și o sabie. De la bătaie s-a ajuns la tentativă de omor. Declarațiile victimei sunt șocante. 

 “doar mi-a zis să-l aștept să vorbim și a venit pregătit cu fostul meu cumnat să mă lovească… fostul cumnat a sărit cu o țeavă la mine, mi-a dat peste mana”  sunt unele din declarațiile victimei.

Conflictul sângeros a plecat de la o neînțelegere, din cauza unei femei. Victima s-a ales cu 3 tăieturi grave și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgențe din Drobeta Turnu Severin. 

Din sursele noastre am aflat că atacatorii îl urmăreau de mai mult timp pe bărbatul de 24 de ani.

Next Post

MIROS DE ASFALT PROASPĂT ȘI DE PRIMĂVARĂ PE DRUMUL CARE LEAGĂ ROGOVA DE GRUIA!

lun mart. 29 , 2021
 Miros de asfalt proaspăt și de primăvară pe drumul care leagă comuna Rogova de comuna Gruia! Președintele Consiliului Județean Mehedinți, […]
rogova MIROS DE ASFALT PROASPĂT ȘI DE PRIMĂVARĂ PE DRUMUL CARE LEAGĂ ROGOVA DE GRUIA!