BATE VÂNTUL LA PRIMĂRIA CUJMIR

Aparatul tehnic în frunte cu primarul, de negăsit

cujmir BATE VÂNTUL LA PRIMĂRIA CUJMIR

Situație halucinantă descoperită astăzi de către reporterii noștri în comuna Cujmir. Ne doream să aflăm proiectele la care conducerea administrativă a comunei lucrează, însă am avut parte de o surpriză neașteptată. La Primăria Cujmir, totul era pustiu : ușile erau inchise, deși programul încă nu se terminase .

Dacă am fi răutăcioși, am putea spune că toți funcționarii primăriei, dar și primarul și viceprimarul localității, erau să repare banca de sub copacul din curtea instituției , care a și dispărut ca prin minune  de ieri până azi. Cu puțin  peste ora 13.00 ușile erau deja încuiate, iar vântul nu bătea în jaluzele, ci pe holurile și în parcarea primăriei .Ne-am gândit că poate mai marii de la primărie au ferecat ușile pentru a repara banca dispărută peste noapte .

Se pare ,însă, că reabilitarea băncii din curtea primăriei este singura prioritate administrativă a celor care conduc în acest moment destinele uneia dintre cele mai mari comune din județul nostru și ,din păcate, și a uneia dintre cele mai puțin dezvoltate, comuna Cujmir.

Next Post

PNL PREGĂTEȘTE MAREA FRAUDĂ LA OBÂRȘIA

vin iun. 25 , 2021
Disperați că pierd alegerile, liberalii aruncă saci de bani pentru a denatura votul oamenilor Liberalii din Mehedinți se cred în […]
obarsia PNL PREGĂTEȘTE MAREA FRAUDĂ LA OBÂRȘIA