BĂTRÂNĂ DECEDATĂ DIN CAUZA UNUI RADIATOR

O femeie de circa 85 de ani din localitatea Cerneți și-a găsit sfârșitul într-un incendiu ce i-a cuprins locuința. Vecinii au alertat imediat pompierii după ce au văzut fum ieșind din camera bătranei, însă a fost prea tarziu.

Incendiu BĂTRÂNĂ DECEDATĂ DIN CAUZA UNUI RADIATOR

Pompierii mehedințeni au fost alertați, în această dupa amiază, despre producerea unui incendiu în locuința unei femei din localitatea Cerneți. Aceștia au intervenit cu două autospeciale cu apă și spumă, dar și cu o ambulanță SMURD. La sosire, incendiul se manifesta într-o încăpere a locuinței la materiale textile și obiecte de mobilier.

În interiorul casei, a fost găsită o victimă, o femeie de 85 de ani intoxicată cu monoxid de carbon, în stop cardiorespirator. Vecinii au fost primi care i-au sărit în ajutor, însă batrană decedase .

Aceasta a fost scoasă rapid din locuință și predată paramedicilor SMURD care au început imediat manevrele de resuscitare. Din păcate, persoana rănită nu a răspuns procedurilor medicale. Pompierii bănuiesc că incendiul a pornit de la cablul de alimentare al unui radiator electric cu care femeia se încălzea.

Next Post

UN MEDIC DE LA TERAPIE INTENSIVĂ S-A SINUCIS

lun apr. 5 , 2021
Un medic rezident la ATI si-a pus capăt zilelor, după ce a ieșit din tură. Acesta avea 28 de ani […]
medic mort UN MEDIC DE LA TERAPIE INTENSIVĂ S-A SINUCIS