BEȚIA PUTERII NAȘTE MONȘTRI ÎN BAIA DE ARAMĂ

betia puterii BEȚIA PUTERII NAȘTE MONȘTRI ÎN BAIA DE ARAMĂ

Scandal monstru la Baia de Aramă miercuri ,în timpul şedinţei Consiliului Local din localitate . Candidatul Pro România, Mihaela Dunărinţiu , purtată de aburii puterii, a uitat faptul că este şi directoarea şcolii din oraş.

Părinţii copiilor sunt disperaţi şi o acuză pe aceasta de faptul că, sistemul educaţional din Baia de Aramă este la pământ , totul datorându-se lipsei de implicare a celei care trebuia să organizeze începerea anului şcolar în siguranţă , dar se pare că aceasta este mai ocupată de organizarea campaniei electorale din 27 septembrie, când visează că va ajunge primăriţa oraşului.

Beţia puterii naşte monştri în Baia de Aramă . Directoarea şcolii din oraş , dar şi candidat PRO România pentru primăria din Baia de Aramă, a uitat faptul că este directoarea şcolii ,iar de implicarea ei depinde educaţia şi sănătatea copiilor din localitate. În  cadrul şedinţei de miercuri, o mamă disperată nu a mai putut suporta incompetenţa şi indiferenţa  autorităţilor  , şi a luat atitudine.

Preşedintele organizaţiei  Baia de Aramă, nu a putut sta nepăsător în faţa acestor nedreptăţi şi a încercat să vină în sprijinul mămicii care are un copil cu  probleme sănătate.

În cadrul şedinţei de miercuri,având în vedere situaţia critică în care se află oraşul Baia de Aramă, Partidul Social Democrat  a reuşit să voteze împreună cu partenerii de la ALDE  un primar care să asigure conducerea primăriei până la alegerile din 27 septembrie şi care, să încerce să rezolve problemele urgente,  pe care le întâmpină comunitatea din Baia de Aramă .

Mihaela Dunărințiu, directoarea şcolii din comuna şi candidatul PRO România pentru funcţia de primar în Baia de Aramă , a lăsat sute de tineri ,,în voia Domnului “,uitând de atribuţiile administrative ; aceasta s-a ocupat exclusiv de îndeplinirea visul de a deveni primăriţa oraşului Baia de Aramă ,nepăsându-i de siguranţa copiilor .

Next Post

MEHEDINȚIUL PRIVIT DE LA ÎNĂLȚIME LA EVENIMENTUL AERONAUTIC

sâm sept. 19 , 2020
Cadrul natural specific  pe care  Mehedintiul îl oferă , a putut fi vazut de la înălţime în cadrul evenimentului aeronautic; […]
mehedintiul de sus 3 MEHEDINȚIUL PRIVIT DE LA ÎNĂLȚIME LA EVENIMENTUL AERONAUTIC