”BOMBARDIERII ” DIN DROBETA TURNU SEVERIN LOVESC MINORI ÎN PARC. SCENE DE NEIMAGINAT

Scene uluitoare într-un cartier din Drobeta-Turnu Severin. După o serie de injurii și agresiuni verbale, un bărbat a trecut la fapte și a lovit violent un minor. Imaginile au fost suprinse de către o tânără care se afla la fața locului. Aceasta a fost la rândul său amenințată și agresată verbal.

minori ''BOMBARDIERII '' DIN DROBETA TURNU SEVERIN LOVESC MINORI ÎN PARC. SCENE DE NEIMAGINAT

În această după-amiază, polițiștii mehedințeni s-au auto-sesizat după ce un video șocant a ajuns viral pe internet. Pe filmare se observă cum un bărbat nervos s-a năpustit asupra unui minor, ajungând să îi aplice o corecție fizică de neimaginat. Copilul a fost lovit cu bestialitate.

O tanără a înregistrat tot momentul, aceasta fiind și ea amenințată, la rândul său, că va fi bătută dacă nu oprește filmarea.

 Se pare că bombardierii orașului își demonstrează forța cu minorii în parcul de joacă. Persoanele prezente la fața locului au încercat să îl liniștească pe bărbat, însă acesta nu s-a oprit din injurii.

Next Post

A ÎNCEPUT MARATONUL ECOLOGIZĂRII ÎN GEOPARC “PLATOUL MEHEDINȚI”

lun apr. 5 , 2021
 A luat start  Maratonul Ecologizării în Geoparc „ Platoul Mehedinți” ! Proiectul a început în comuna Ponarele, cu acțiunea „ […]
ponoarele 5 1 A ÎNCEPUT MARATONUL ECOLOGIZĂRII ÎN GEOPARC “PLATOUL MEHEDINȚI”