BROŞTENI ALĂTURI DE ECHIPA PMP

PMP BROSTENI BROŞTENI ALĂTURI DE ECHIPA PMP

 Comuna Broşteni este alături de echipa PMP Mehedinţi . În acest weekend , Ion Cupă , alături de memebrii echipei au fost printre cetăţeni pentru a le asculta şi înţelege nevoile . Gonciulea Vasile ,este propunerea Partidului Mişcarea Populară pentru primăria Broşteni, un om gospodar şi deschis în faţa nevoilor cetăţenilor.

Membrii echipei Partidului Mişcarea Populară vin cu noi soluţii pentru comuna Broşteni.  Gonciulea Vasile , candidatul pentru funcţia de primar, este un om gospodar , implicat şi deschis în faţa nevoilor cetăţenilor. Vine cu noi idei pentru a pune bunăstarea cetăţenilor pe primul loc.

PMP BROSTENI 1 BROŞTENI ALĂTURI DE ECHIPA PMP

Locuitorii comunei Broşteni  sunt receptivi şi dornici să cunoască noile soluţii pe care, candidatul PMP la funcţia de primar, le propune pentru a aduce bunăstarea în rândul cetăţenilor , susţinând-l cu încredere în data de 27 septembrie.

Mişcarea Populară vine în faţa cetăţenilor cu oameni noi, cu soluţii şi idei ambiţioase care , cu siguranţă, vor dinamiza administraţia judeţului nostru.

Produs de SC. ALL FOR CORRECT INFORMATIONS S.R.L

Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Organizația Județeană Mehedinți

CMF 21200020

Next Post

ALĂTURI DE CETĂŢENI LA ŞIŞEŞTI ŞI BALA

mie sept. 23 , 2020
Memebrii echipei  PMP  au fost prezenţi în acest weekend  şi comunele Şişeşti şi Bala,  unde şi-au făcut cunoscute ideile şi […]
PMP BALA 1 ALĂTURI DE CETĂŢENI LA ŞIŞEŞTI ŞI BALA