CADOURILE DE MOȘ- NICOLAE PRETEXTUL PNL DE A MITUI CETĂȚENII

pnlllllllllll CADOURILE DE MOȘ- NICOLAE PRETEXTUL PNL DE A MITUI CETĂȚENII

Situație halucinantă petrecută ,astăzi, în comuna Bâlvănești din județul Mehedinți !  Viceprimarul și primarul PNL, au împărțit cadouri copiilor proveniți din familii defavorizate , chiar cu o zi înainte de alegerile parlamentare , sub pretextul că aceste cadouri ar fi de Moș Nicolae.  Oamenii sunt dezgustați de faptul că, cei din conducerea Primăriei, se folosesc de situația lor precară, dar și de această zi magică pentru toți copiii, pentru a-i îndemna să voteze mâine cu Partidul Național Liberal.

 Peneliștii sunt disperați  și lipsiți de orice moralitate ,  călcând totul în picioare  pentru a obține voturi . Organele abilitate ale statului, au fost anunțate chiar de către cetățeni, aceștia acuzând conducerea Primăriei din Bâlvănești de mită electorală.

Mizeriile liberalilor din Mehedinți sunt de neimaginat într-un stat care se pretinde a fi civilizat , iar organele abilitate trebuie să-și facă datoria.

Next Post

SCANDAL LA GÂRLA MARE

Dum dec. 6 , 2020
Situaţie halucinantă şi în Gârla Mare, unde sute de votanţi pe liste suplimentare, au fost aduşi din tot judeţul Mehedinţi […]
garla mare SCANDAL LA GÂRLA MARE