CĂMINUL CULTURAL DIN GÂRLA MARE, ÎN PROCES DE MODERNIZARE

Fără a neglija alte domenii precum infrastructura rutieră sau educația, primarul comunei Garla Mare,Baicu Dumitru, a depus eforturi substanțiale pentru  reabilitarea și modernizarea caminului cultural din localitate. Lucrările se află în plină desfășurare, astfel încât, la finalul acestora, se va crea un cadru adecvat în care cetățenii vor putea desfășura activități socio-culturale.

camin 1 CĂMINUL CULTURAL DIN GÂRLA MARE, ÎN PROCES DE MODERNIZARE

Aflat într-o stare deplorabilă, Căminul Cultural din comuna Gârla Mare va fi reabilitat și modernizat. Acesta va dispune de un mobilier nou, modern conform standardelor europene, dotat cu echipamente necesare pentru a susține desfășurarea activităților artistice și culturale, dansurile populare, manifestațiile traditionale, din mediul rural.

Proverbul “ Omul sfinteste locul ” se potrivește de minune primarului comunei  Gârla Mare, Baicu Dumitru, care de-a lungul timpului, acesta a reușit să schimbe fața comunei și să pună bazele unei dezvoltări temeinice a localității. Localitatea Gârla Mare este pe drumul cel bun ,iar cetățenii sunt multumiți de activitatea edilului din comuna lor.Totodată, modernizarea și reabilitarea Căminului Cultural din comuna înseamnă păstrarea tradițiilor și obiceiurilor locului.  

Next Post

SCAD CAZURILE DE COVID-19 ÎN DROBETA TURNU SEVERIN

vin mai 7 , 2021
Încă din perioada sărbătorilor pascale, severinenii au avut parte de vești bune, municipiul Drobeta-Turnu Severin este în șcenariul verde. Aceasta […]