CANICULĂ ȘI ÎN LOCUINȚE

Căldura poate deveni insuportabilă, mai ales pe timpul nopții

Canicula ne-a invadat inclusiv propriile locuințe, iar numărul persoanelor care nu beneficiează de aer condiționat este foarte mare. În acest caz, statul iîn casă devine o adevarată provocare, în unele cazuri imposibilă.

combatere canicula casa CANICULĂ ȘI ÎN LOCUINȚE

Căldura poate deveni insuportabilă, mai ales pe timpul nopții, iar somnul insuficient sau lipsa lui îți afectează sănătatea. Cel mai rău este pentru persoanele care au probleme respiratorii sau cu inima, iar pentru cele supraponderale, canicula e o adevărată tortură. În casă, dacă n-ai aer condiționat, nici dacă te dezbraci de toate hainele s-ar putea să nu-ți fie mai bine, asa ca suntem nevoiti sa apelam la micile trucuri precum dusurile frecvente sau geamurile deschise la maxim.

Bineînțeles, aerul condiționat rămâne în continuare vedeta sezonului cald, iar cei care beneficiează de un atfel de dispozitiv, pot sta linistiti acasă, în timpul zilei, chiar și în cele mai caniculare zile.

Aerul condiționat este un rău necesar. Pentru multe persoane, acest dispozitiv este indispensabil în zilele toride de vară, iar dacă știm cum să îl utilizăm, ne putem proteja în totalitate sănătatea.

Next Post

ANUL ȘCOLAR VA ÎNCEPE CU ELEVII ÎN BĂNCI

joi aug. 5 , 2021
Ministrul Educației a anunțat faptul că școala va începe cu prezență fizică pe 13 septembrie Noul an scolar va incepe […]
scoala ANUL ȘCOLAR VA ÎNCEPE CU ELEVII ÎN BĂNCI