Ceaiuri care scad febra, calmează tusea şi ne pun pe picioare

Sunt remedii naturiste cu un efect puternic și rapid

România este în plin val de viroze la copii, chiar cel mai agresiv val din ultimii 10 ani. Spitalele sunt pline, iar formele sunt grave, unii pacienți ajungând chiar pe secțiile de Terapie Intensivă. Cifrele de la Institutul Naţional de Sănătate Publică arată că doar săptămâna trecută, au fost înregistrate peste  97.000 de cazuri, în creştere cu 276 de cazuri faţă de săptămâna anterioară.

Ceea ce este important să observăm se referă la cazurile înregistrate în aceeaşi perioadă a anului trecut. Vorbim de un număr mult mai mic, adică un sfert faţă de ce infecţii respiratorii avem acum.

În ceea ce priveşte prevenţia populatiei generale, autorităţile subliniază importanţa igienei mâinilor şi implicit respectatea acestor paşi, zi de zi cum ar fi: evitarea contactului apropiat atunci când va întâlniti cu alte persoane, nu atingeţi faţa cu mâinile murdare, nu strănutaţi în mâini ci în cot, evitaţi pe cât posibil locurile aglomerate ca mallurile de exemplu şi cel mai important staţi acasă în caz că simţiţi primele semne de răceală.

Remediile naturiste care sunt extrem de eficiente, mai ales în acest sezon al răcelilor, al gripei şi al bronşitelor, pe care îl traversăm ni le spune imunologul Mădălina Popescu.

„Dacă copilul are febră, consider că e mai bine ca hrana lui să fie fără proteină animală, în schimb, apropo de metode tradiționale, frecția în cazul unui copil cu febră este foarte eficientă.

Noi recomandăm frecția cu tinctură de gălbenele care scade febra foarte eficient.

Pentru tuse sunt ceaiuri foarte bune: ceai de cimbru, care e foarte bun, cel de lemn dulce, la fel recomandat pentru tuse. La fel siropurile: sirop de pătlagină cu miere. Relatează antena3.ro

Next Post

Alin Chirilă: „Haideți să învățăm din greșeli și să încercăm să fructificăm susținerea enormă pe care o are România în acest moment în Europa!”

mar dec. 13 , 2022
Alin Chirilă: „Haideți să învățăm din greșeli și să încercăm să fructificăm susținerea enormă pe care o are România în […]
308725728 457028399791068 431111284079510926 n Alin Chirilă: „Haideți să învățăm din greșeli și să încercăm să fructificăm susținerea enormă pe care o are România în acest moment în Europa!”