CELE MAI SCUMPE ALIMENTE DIN ULTIMII ANI

Mehedințenii plătesc din ce în ce mai mulți  pe alimente. Mâncarea este tot mai scumpă de la o lună la alta, iar cele mai mari creșteri se înregistrează la alimentele pe care le consumăm zilnic.

alimente scumpe CELE MAI SCUMPE ALIMENTE DIN ULTIMII ANI

De la un an la altul, cumpărătorii au observat cum cu  aceeași sumă de bani cumpără tot mai puțină mâncare. Salariile şi pensiile sunt îngrijorător de mici, iar preţurile alimentelor şi nu numai, excesiv de mari.

Numai în anul crizei sanitare, prețurile pentru mâncare au explodat. Contează, bineînţeles ce poroduse alegem şi de unde le luăm, însă majoritatea românilor îşi permit decât produse de bază, nu mai rămân bani şi pentru pofte.

Românii sunt cetățenii Uniunii Europene care cheltuie cea mai mare parte a veniturilor pe mâncare. De două ori mai mult decât media europeană. Scumpirile la unele produse au șubrezit bugetul românilor. Aceștia se consideră printre cetățenii Uniunii Europene cu veniturile cele mai afectate de pandemie, conform unui studiu.

Next Post

PERSOANE FĂRĂ VEDERE, CU BASTON, DESCOPERITE CU PERMIS DE CONDUCERE

mie mart. 17 , 2021
Persoane fără vedere, cu baston, care au permis de conducere eliberat dupa încadrarea în grad de handicap au fost descoperite, […]
nevazatori PERSOANE FĂRĂ VEDERE, CU BASTON, DESCOPERITE CU PERMIS DE CONDUCERE