CETĂȚENII DIN BAIA DE ARAMĂ-SUSȚIN CANDIDAȚII PSD

psd baia de arama 1 CETĂȚENII DIN BAIA DE ARAMĂ-SUSȚIN CANDIDAȚII PSD

O nouă zi , plină de emoții, pentru candidații Partidului Social Democrat la alegerile parlamentare din 6 decembrie !

Cetățenii din Baia de Aramă își  doresc ca Partidul Social Democrat să câștige alegerile pentru a pune capăt celei mai dezastruase guvernări din ultimii 30 de ani.

Locuitorii orașului Baia de Aramă sunt alături de  candidații Partidului Social Democrat la alegerile parlamentare din 6 decembrie .  Cetățenii sunt mulțumiți de guvernările PSD  și  își doresc ca aceștia să revină la Palatul Victoria după alegerile din 6 decembrie. Candidatul PSD Liviu Mazilu , pentru funcția de senator în Parlamentul României , a venit în fața oamenilor cu soluții concrete, pe care social-democrații le-au pregătit pentru perioada 2021-2024.

psd baia de arama 2 CETĂȚENII DIN BAIA DE ARAMĂ-SUSȚIN CANDIDAȚII PSD

 Cetățenii  au primit cu entuziasm echipa PSD Mehedinți , având multă speranță că  lucrurile se vor îmbunătăți din 6 decembrie; iar la conducerea guvernului României, vor veni oameni profesioniști, capabili să salveze România.

După ce Guvernul PNL   și-a dovedit incompetența și doar într-un an de zile a reușit să pună pe butuci România , mehedințenii și-au dat seama de „profesionalismul și implicarea” liberalilor, dorindu-și ca pe 6 decembrie , să producă schimbarea de care țara noastră are nevoie.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200020

Next Post

AMENZI USTURĂTOARE PENTRU NERESPECTAREA NOILOR RESTRICȚII

mar nov. 10 , 2020
Noaptea trecută , polițiștii mehedințeni , au acționat pentru verificarea modului în care sunt respectate noile restricții impuse de Guvern […]
ammenzi 111 AMENZI USTURĂTOARE PENTRU NERESPECTAREA NOILOR RESTRICȚII