CETĂȚENII DIN BRANIȘTEA ,ALĂTURI DE PSD

branistea echipa CETĂȚENII DIN BRANIȘTEA ,ALĂTURI DE PSD

Preşedintele PSD Mehedinţi,Aladin Georgescu, alături de primarul comunei Braniştea,Marin Ion , au fost printre cetăţenii din localitate .  Oamenii sunt mulţumiţi de primarul lor şi de investiţiile pe care PSD le-a realizat împreună cu acesta ,în comunitatea lor .

Investiţii importante au fost realizate în ultimii ani în comuna Braniştea . Oamenii sunt multumiţi de faptul că au un primar implicat şi muncitor ,un bun gospodar ce a pus nevoile acestora pe primul loc. Edilul comunei,Marin Ion, a dat asigurări oamenilor de faptul ca lucrurile bune pentru comunitatea lor, nu se vor opri aici.

branistea primar CETĂȚENII DIN BRANIȘTEA ,ALĂTURI DE PSD

Preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi a fost profund impresionat de modul în care a fost primit de cetăţenii comunei Braniştea, asigurându-i pe aceştia de faptul că, primarul Marin Ion, va avea mereu o ușa deschisă la Consiliul Judetean şi va continua să sprijine proiectele de dezvoltare a comunei.

PSD va obţine ,cel mai probabil, un scor zdrobitor la alegerile din 27 septembrie, la Braniştea ; cetăţenii manifestându-şi susţinerea pentru echipa social-democrată .

bransitea echipa biserica CETĂȚENII DIN BRANIȘTEA ,ALĂTURI DE PSD

Tandemul Aladin Georgescu ,preşedinte Consiliului Judeţean Mehedinţi- Marin Ion, primarul comunei Braniștea , a fost unul de succes atât politic ,cât şi administrativ . Susţinerea şi mulţumirea cetăţenilor transformându-se pe 27 septembrie ,cel mai probabil, într-un vot covârșitor pentru PSD.

Produs de SC. ALL FOR CORRECT INFORMATIONS S.R.L Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 21200019

Next Post

PRIMAR GOSPODAR LA ISVERNA

mie sept. 23 , 2020
Ion Stoican este unul dintre cei mai performanţi primari din judeţul Mehedinţi . Acesta a reuşit ,în ultimii ani, să […]
isverna 1 PRIMAR GOSPODAR LA ISVERNA