CETĂȚENII DIN GRUIA SĂTUI DEJA DE PNL

gruiaaa CETĂȚENII DIN GRUIA SĂTUI DEJA DE PNL

Social democraţii din Mehedinţi au fost prezenţi astăzi şi în localitatea Gruia. Deşi, pe 27 septembrie, primăria a fost câştigată de un liberal , oamenii sunt îngroziţi de Guvernul Orban, iar pe 6 decembrie vor vota Partidul Social Democrat.

Candidatul pentru funcţia de senator, Liviu Mazilu, şi candidatul pentru funcţia de deputat ,Alin Chirilă, au fost prezenţi şi în comuna Gruia, unde au discutat cu cetăţenii, oamenii fiind foarte supăraţi pe actual partid de guvernământ. Cetățenii din Gruia sunt sătui deja de liberali şi le-au transmis social-democraţilor că pe 6 decembrie vor avea susţinerea lor.

Date fiind toate măsurile luate de Guvernul Orban, cetăţenii din Mehedinţi îşi doresc schimbarea. Partidul Social Democrat este privit ca singura şansă ca lucrurile să revină la o normalitate firească, iar Mehedinţiul să continue pe drumul cel bun.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200020

Next Post

LOCUITORII COMUNEI SALCIA VOTEAZĂ PSD

joi nov. 26 , 2020
Preşedintele PSD Mehedinţi, Aladin Georgescu, alături de candidatul pentru funcţia de senator Liviu Mazilu, de candidatul pentru Camera Deputaţilor Alin […]
salcia 1 LOCUITORII COMUNEI SALCIA VOTEAZĂ PSD