CETĂȚENII DIN ȘIȘEȘTI ȘI ILOVĂȚ SUSȚIN CANDIDAȚII PSD

mazilu 111 CETĂȚENII DIN ȘIȘEȘTI ȘI ILOVĂȚ SUSȚIN CANDIDAȚII PSD

Senatorul PSD Mehedinți, Liviu Mazilu,  a luat la pas comunele din județul nostru, discutând  cu oamenii despre problemele reale ale comunităților din care fac parte , încercând  să găsească  împreună cu aceștia soluții pentru rezolvarea lor .

Cunoscut drept un om muncitor și implicat , care a fost mereu alături de problemele mehedințenilor, acesta a reușit să contribuie decisiv la dezvoltarea județului nostru , susținând în Parlament  Guvernele PSD care și-au plecat privirea și către frumosul nostru județ, dar uitat , totuși, de alte guvernări.

poze mazilu 1 CETĂȚENII DIN ȘIȘEȘTI ȘI ILOVĂȚ SUSȚIN CANDIDAȚII PSD

Cetățenii din Ilovăț sunt mulțumiți de realizarile Partidului Social Democrat  la nivel național, dar și de investițiile făcute de PSD în comuna lor. De asemenea, senatorul social democrat a fost prezent și într-o  comuna dragă lui , comuna Ilovăț .Investițiile importante din această zonă, au crescut substanțial  sprijinul pe care cetățenii de aici îl oferă candidaților social democrați.

mazilu poza 2 CETĂȚENII DIN ȘIȘEȘTI ȘI ILOVĂȚ SUSȚIN CANDIDAȚII PSD

Mehedințenii sunt sătuli de Guvernarea PNL și își arată în fiecare zi , într-un număr din ce în ce mai mare, susținerea față de Partidul Social Democrat . Aceștia își doresc ca Mehedințiul să continue pe drumul cel bun, iar pe 6 decembrie vor vota, cu încredere deplină,  pozitiv 6 pe buletinul de vot, vor vota cu sufletul  PSD.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mehedinți CMF 11200020

Next Post

VICTOR NEGRESCU ALĂTURI DE CANDIDAȚII PSD ÎN TÂRGUL VETERANI

lun nov. 16 , 2020
Europarlamentarul Victor Negrescu este un politician tânăr , un lider marcant al Partidului Social Democrat, care s-a luptat în Parlamentul […]
victor negresccuuuu VICTOR NEGRESCU ALĂTURI DE CANDIDAȚII PSD ÎN TÂRGUL VETERANI