CETĂȚENII LE POT SCRIE PARLAMENTARILOR SĂ VOTEZE CREȘTEREA ALOCAȚIILOR

Peste 1 milion de accesari ale site-ului psd.ro/alocații  au avut loc în primele ore după anunțul făcut de prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea, care a invitat cetățenii să le scrie parlamentarilor puterii pentru a-i convinge să voteze amendamentul PSD privind creșterea alocațiilor. Asta arată cât de stringentă este această chestiune pentru cea mai mare parte dintre copii, părinți și bunici interesați de viitorul României.

 Copiii românilor au cea mai mică alocație din Uniunea Europeană ! Aflându-ne în această situație , se dorește ca Guvernul să aplice  Legea dublării alocațiilor adoptată de PSD în decembrie 2019 și promulgată de președintele  Iohannis în ianuarie 2020 . Atunci legea votată de PSD prevedea creșterea alocațiilor de la 150 la 300 de lei/lună pentru copiii între 2 și 18 ani și de la 300 la 600 de lei/lună pentru cei sub 2 ani si pentru cei cu dizabilități.

 Partidele din Coaliția Austerității, au mințit deja de mai multe ori copiii și părinții cu privire la intrarea în vigoare a acestei legi, iar  împreună cu șeful statului, au blocat de patru ori aplicarea acestei legi, prin ordonanțe de amânare, prin eșalonarea dublării, prin contestații la CCR sau prin retrimiterea legii la reexaminare.  Astfel,  orice cetățean poate să intre pe site-ul psd.ro/alocatii , având posibilitatea să ceară parlamentarilor PNL/USR/UDMR din județul lor să voteze pentru mărirea alocațiilor.

 De creșterea alocațiilor, ar beneficia 3,6 milioane de copii, respectiv 3,27 milioane cu vârsta între 2 și 18 ani și 396.000 de copii sub doi ani sau cu dizabilități. Aceste sunt adevaratele facilități de care pot beneficia copiii României,viitorul țării noastre!

Next Post

A RĂMAS BLOCAT ÎNTRE FIARE ÎN URMA UNUI ACCIDENT RUTIER

lun mart. 8 , 2021
 A rămas blocat între fiare , după ce a fost lovit în plin de un alt autoturism. A fost nevoie […]