CHEFURILE DE LA STREHAIA ÎNTRERUPTE DE POLIȚIȘTI

 Deși, unele restricții nu au fost bine diminuate, la Strehaia petrecerile au și început ! În acest wekend un botez a fost întrerupt de oamenii legii !  Cei prezenți s-au ales cu amenzi în  valoare de 8.000.

petreceri CHEFURILE DE LA STREHAIA ÎNTRERUPTE DE POLIȚIȘTI

Chefurile de la  Strehaia se termină cu amenzi !  În acest weekend , în cursul zilei de duminică , un botez a fost întrerupt de oamenii legii pentru nerespectarea măsurilor în vigoare. S-au dat amenzi în valoare de 8.000! Este vorba despre un botez, organizat de către un bărbat de 50 de ani , în propria locuinta!  După apariția polițiștilor, invitații au și renuntat la chef.

 De asemnea, în ultimele 24 de ore, peste 1.000 de mehedințeni au fost verificați de către politiști ! Aceștia au aplicat 37 de amenzi în valore de 15.000 pentru nepurtarea măștii de protecie.  Șirul acțiunilor de verificare  privind respectarea masurilor rămase în vigoare va  continua și în perioada următoare pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin !

Next Post

SACRIFICII DE AUR

mie mai 26 , 2021
Rezultatele de exceptie  nu vin peste noapte atunci cand vrei sa devii campion national.  Asta se intampla si in cazul […]
adina 2 SACRIFICII DE AUR