COD ROȘU DE PLOI ÎN JUDEȚUL MEHEDINȚI

Timp de o ora, Severinul s-a aflat sub influența CODULUI ROȘU de precipitații

Natura s-a dezlantuit timp de 30 de minute pe strazile municiupiului Drobeta Turnu Severin! In cateva zone din oras, sistemul de canalizare nu a mai facut fata din cauza cantitatilor mari de precipitatii care au cazut intr-un timp foarte scurt, iar masinile s-au transformat in barci pe Bulevardul Tudor Vladimirescu. Sub influenta acestui cod s-a aflat si partea de nord a Judetului Mehedinti !

In aceasta dupa-amiaza in intervalul orar 14:45 si 15:45 municipiul Drobeta Turnu Severin, dar si alte localitati din judetul Mehedinti, au fost sub atentionare de COD ROSU de precipitatii, descarcari electrice si vijelii.

Desi, pericolul a fost iminent, nu s-au inregistrat victime si nici pagube materiale. Reprezentantii ISU recomanda ca in astfel de situatii, cetatenii sa ramana in casa si sa se deplaseze doar in conditii de stricta necesitate.

Next Post

MIROS DE ASFALT PROASPĂT ÎN VLĂDAIA

vin iun. 18 , 2021
Continuă lucrările de modernizare a infrastructurii rutiere în Mehedinți Modernizarea drumurilor din județul Mehedinți continuă ! Astăzi, prin implicarea și […]