COLEGIUL NAŢIONAL TRAIAN-DISPUNE DE REŢEA DE ÎNCĂLZIRE PROPRIE

traian 1 COLEGIUL NAŢIONAL TRAIAN-DISPUNE DE REŢEA DE ÎNCĂLZIRE PROPRIE

Colegiul Naţional Traian , beneficiază în acest moment  de un sistem de încălzire modern şi eficient ; asta după ce, în anii trecuţi au existat mai multe întreruperi de termoficare . Au fost achiziţionate 8 centrale pe gaz . Este prima instituţie de învăţământ care beneficiază de independenţă energetică! Această investiţie a fost realizată cu ajutorul Primăriei municipiului Drobeta Turnu Severin .

118761101 2714500088809203 8788034601631983877 n 5 COLEGIUL NAŢIONAL TRAIAN-DISPUNE DE REŢEA DE ÎNCĂLZIRE PROPRIE

Majoritatea şcolilor din Drobeta Turnu Severin sunt legate la sistemul de încălzire al oraşului,astfel, pentru a evita întreruperile de termoficare , Primăria municipiului  doreşte ca toate unităţile de invăţământ să dispună de centrale proprii.  Colegiul Naţionale Traian , este prima instituţie de învăţământ în cadrul căreia au fost achiziţionate deja 8 centrale pe gaz. 

În anii trecuţi , Colegiul Naţional Traian a întâmpinat mai multe întreruperi de termoficare , fiind,astfel, afectat . Acum, beneficiază de centrale pe gaz, fiind asigurată independenţa energetică pe toata suprafaţa clădirii. Conducerea instituţiei de învăţământ este mulţumită de această investiţie , care va creşte, cu siguranţă, confortul termic din sălile de clase , dar care va aduce beneficii şi din punct de vedere economic.

Next Post

PROPUNERE PSD : IMPOZITUL PE VENIT ZERO LA SALARIUL MINIM

mar nov. 3 , 2020
 Social-democrații propun impozit pe venit ZERO la salariul minim! Este o măsură de justiție socială care ajută marea masă a […]
Alexandru Cojocaru PROPUNERE PSD : IMPOZITUL PE VENIT ZERO LA SALARIUL MINIM